Follow us

Νέα Φιλαδέλφεια: Έρχονται και άλλες καρατομήσεις αξιωματικών στην ΕΛΑΣ - Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο έκτακτων κρίσεων

Αν ο αριθμός των υπευθύνων είναι μεγάλος και σε θέσεις κλειδιά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο έκτακτων κρίσεων αξιωματικών της αστυνομίας.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
αστυνομία

Επτά είναι οι πρώτες καρατομήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., και έπονται και άλλες από υψηλότερους βαθμούς και θέσεις, αναφορικά με την απρόσκοπτη και ανεξέλεγκτη πορεία ενός δολοφονικού κομβόι χούλιγκαν που διέσχισε όλη την Ελλάδα για να φθάσει έως τη Νέα Φιλαδέλφεια προκαλώντας ένα πεδίο πρωτοφανών συμπλοκών, οι οποίες οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Στελέχη του αρμόδιου υπουργείου φανερά εκνευρισμένα, αναφέρουν πως αναγνωρίζουν τα σοβαρά λάθη που έγιναν και θα αποδοθούν ευθύνες, όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα, σε αυτούς που τις έχουν σε υψηλό επίπεδο. Οι 7 πρώτες απομακρύνσεις είναι η αρχή και κατά τη διάρκεια της εσωτερικής έρευνας θα αποδοθούν και σε άλλους που τις έχουν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Αν ο αριθμός των υπευθύνων είναι μεγάλος και σε θέσεις κλειδιά δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο έκτακτων κρίσεων αξιωματικών της αστυνομίας.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα