Follow us

Ο Παράδεισος των Κυριών | Ποια γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά;

Μία νέα "υπάλληλος" θα υπάρξει στον "Παράδεισο των Κυριών"

Ο Παράδεισος των κυριών

"Ο Παράδεισος των Κυριών” θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha και θα υπάρξει μια "εισβολή”.

Σύμφωνα με τον "Τηλεθεατή”, η Μαρίλια Μητρούση - κόρη των καταξιωμένων ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου - μπαίνει στο δεύτερο κύκλο του "Παραδείσου των κυριών", με ένα ρόλο-κλειδί για τις εξελίξεις στη σειρά.

Ο Παράδεισος των Κυριών | Ποια γνωστή ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά;

Υποδύεται την Ευδοξία, τη νέα υπάλληλο του πολυκαταστήματος, την οποία θα προσλάβει ο Ντίνος. Κρύβει μια πολύ πονεμένη ιστορία. Είναι μια βασανισμένη ψυχή και γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αιτία των απίστευτων βασάνων της. Είναι ευγενική, πολύ εργατική και πρόθυμη. Γρήγορα μαθαίνει τα πάντα στο κατάστημα, καθώς προσπαθεί να επιβιώσει. Ο δικός της αγώνας όμως είναι διαφορετικός και, όσο κι αν προσπαθεί να τον κρύψει, υπάρχει ένα πρόσωπο στον "Παράδεισο" που ξέρει για το παρελθόν της και καταλαβαίνει πολλά…

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίλιας Μητρούση έγινε την προηγούμενη σεζόν στην κοινωνική σειρά του ΣΚΑΪ "ΣτΟργή", όπου υποδυόταν την Άννα, την κόρη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Η ηθοποιός έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου, ενώ έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών. Έχει σπουδάσει έξι χρόνια χορό στην Κρατική Σχολή Χορού και έχει παίξει στη θεατρική παράσταση "Κι από Σμύρνη Σαλονίκη" της Μιμής Ντενίση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα