Follow us

Ταινία και σειρά στο Mega για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Έναν αιώνα συμπληρώνει ο Ολυμπιακός το 2025 και ετοιμάζονται μια ταινία και μια σειρά στο Mega

Ολυμπιακός

Το 2025 ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του και τα σχέδια είναι πολλά και κάποια απ' αυτά αφορούν και το Mega.

Σύμφωνα με τη "Real Life”, βρίσκεται στα σκαριά η παραγωγή ταινίας για τη θρυλική ιστορία του Ολυμπιακού η οποία θα μεταφερθεί και στην τηλεόραση ως μια μίνι σειρά 7 επεισοδίων στο Mega.

Η ιστορία ξεκινάει στο σήμερα και την προσωπική αφήγηση του κεντρικού ήρωα ο οποίος γεννήθηκε το ίδιο έτος με την ίδρυση του Ολυμπιακού, το 1925.

Μάλιστα, έχει "κλείσει” μεγάλο μέρος του πρωταγωνιστικού καστ. Στη ταινία και σειρά, η οποία θα έχει το όνομα "Θρύλος”, θα συμμετέχουν ο Γιάννης Μπέζος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Λένα Παπαληγούρα, ο Θάνος Τοκάκης και η Άννα Μάσχα.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Αντώνης Μόργκαν Κωνσταντουδάκης, ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει η Foss Production.

Η ταινία θα πιάσει όλα τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της ομάδας. Από την καταστροφή της Σμύρνης, την έλευση προσφύγων στον Πειραιά, την ίδρυση του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, το βομβαρδισμό του Πειραιά το 1944, τις δεκαετίες 50′-60′ όποτε η ομάδα απέκτησε το προσωνύμιο "θρύλος", την τραγωδία της θύρας 7 το 1981 μέχρι και σήμερα.

Η ταινία ξεκινά γυρίσματα τον Ιανουάριο του 2024, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά και μετά στο Mega ως σειρά επτά επεισοδίων, τον Μάρτιο του 2025.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα