Follow us

Τέλος η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από το "Πρωινό";

Εκτός "Πρωινού" φαίνεται ότι μένει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου την επόμενη σεζόν

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Rnew

Στο φινάλε του "Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, αποκαλύπτοντας ότι η γνωστή μαγείρισσα μπορεί και να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, στον αποχαιρετισμό του, είπε: "Η φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερα ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δικιά της απόφαση. Στις δουλειές υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι".

Σύμφωνα με την "On Time”, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φαίνεται ότι αποχωρεί οριστικά από το "Πρωινό”, μιας και δεν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1, αναφορικά και με την πρόταση της να αποκτήσει και δική της εκπομπή τα Σαββατοκύριακα πέρα από την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή.

Μάλιστα, τονίζεται ότι τα περιθώρια αλλαγής στη στάση αυτή του ΑΝΤ1 είναι μικρά και η αποχώρηση της Αργυρούς Μπαρμπαρίγου πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα