Follow us

Το μυστικό της Πεταλούδας | Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς

Καθημερινά στις 16:45 στο OPEN

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

"Το Μυστικό της Πεταλούδας" καθημερινά στις 16:45 στο OPEN

Περιλήψεις επεισοδίων 15-21 Ιουλίου

Σάββατο 15 Ιουλίου επ 39&40

Σάββατο 15 Ιουλίου επ 39&40

Η Ειρήνη ανακαλύπτει τον τάφο της Δέσποινας. Λέει στον Στέφανο ότι το μωρό της Βαγγελιώς πέθανε το 1995 και οι δυο τους τα βάζουν κάτω απ΄ την αρχή για να καταλάβουν τι είναι αυτό που τους διαφεύγει. Ο εισαγγελέας ασκεί δίωξη στη Μαρκέλλα κι αυτή αποφασίζει να παίξει ένα τελευταίο χαρτί, φλερτάροντας τον Γεωργίου, που τη συνέλαβε. Η Ειρήνη πάει στο νοσοκομείο κι ο Χριστόφορος της λέει ότι δε θυμάται ποιος τον χτύπησε. Αυτή δεν τον πιστεύει, επιμένει να μάθει, αλλά, ο Φίλιππος τη διώχνει. Η Αλεξία πάει να πάρει τον Αντρέα απ΄ το σχολείο, αλλά, της λένε ότι τον πήρε κάποια κυρία και ψάχνει παντού το παιδί πανικόβλητη. Η Χριστίνα βλέπει το σκίτσο της Εύας σ΄ ένα σάιτ και τρομαγμένη ρωτάει τον Θέμη τι συμβαίνει. Ο Θέμης το λέει στην Εύα κι αυτή αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία και να τους πει πως αυτή μαχαίρωσε τον Χριστόφορο. Ο Νικόλας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δώρου και λέει στον Στέφανο ότι θέλει να μιλήσει με την Αμάλα, που είναι μάρτυρας στο φόνο. Η Ειρήνη προσπαθεί να μάθει τι τους κρύβει ο Μάρκος και αν ήξερε απ΄ τον Σάββα ότι ο Μιχάλης, ο γιος της Βαγγελιώς, ζει. Ο Μάρκος παριστάνει ότι δεν το ήξερε και την εξοργίζει. Η Εύα πάει στο νοσοκομείο και ζητάει απ΄ τον Χριστόφορο να πει στην αστυνομία ότι δεν τον μαχαίρωσε ο Μάρκος. Η Χριστίνα φοβάται για την Εύα, μήπως της συμβεί κάτι κακό και το λέει στον Άρη, κλαίγοντας. Ο Άρης την παρηγορεί και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Η Ειρήνη λέει στον Στέφανο ότι δε βρήκε άκρη με τον Μάρκο και του ζητάει να πάει να βρει το Σάββα, τον ψαρά, μήπως μάθουν απ΄ αυτόν κάτι παραπάνω. Ο Στέφανος τον βρίσκει και μένει άφωνος μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη.

Κυριακή 16 Ιουλίου επ 41&42

Κυριακή 16 Ιουλίου επ 41&42

Ο Στέφανος μαθαίνει έκπληκτος πως ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης Βασιλείου και τηλεφωνεί στην Ειρήνη να της το πει. Η Μαρίνα λέει στον Χριστόφορο πως φοβάται ότι η Αλεξία έχει ψυχολογικά προβλήματα και ανησυχεί για το παιδί, ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξία ζητάει τη βοήθεια της Μάρως για να πάρει τον Αντρέα και να φύγουν. Η Χριστίνα λέει στην Εύα τι έγινε με τον Άρη κι αποφάσισε να φύγει απ΄ το σπίτι. Η Κρίστια πάει να μιλήσει με τον Μάρκο στη φυλακή και του λέει πως θέλει ν΄ αναλάβει δωρεάν την υπεράσπιση του. Η Μαρκέλλα προσπαθεί να δελεάσει τον Γεωργίου να τη βοηθήσει να απαλλαγεί απ΄ τις κατηγορίες, ενώ ο Χριστόφορος βάζει μπρος το τελικό σχέδιο για να εκδικηθεί τον Γιάννο γι΄ αυτό που του έκανε. Εντωμεταξύ, ο Γιάννος ανακρίνεται απ΄ την Ειρήνη. Της λέει πως δεν χτύπησε αυτός την Ελίζα, ότι το έστησε ο Ξένος για να τον παγιδέψει. Η Ειρήνη με τον Στέφανο πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος μιλάει με την Ελίζα, που επιβεβαιώνει ότι τη χτύπησε ο Γιάννος, ενώ η Ειρήνη ρωτάει τον Χριστόφορο, αν το έκανε αυτός για να παγιδέψει τον Γιάννο. Ο Χριστόφορος, που φοβάται αντίποινα του Γιάννου, τηλεφωνεί στη Μαρίνα και της λέει να φροντίσει να μείνουν στο σπίτι η Αλεξία με τον Αντρέα μέχρι να γυρίσει απ΄ το νοσοκομείο. Ο Γιάννος καταλαβαίνει ότι έχει μπλέξει άσχημα κι ο Γεωργίου του λέει πως θα τον βοηθήσει να εκδικηθεί τον Ξένο, αλλά, θέλει κάτι για αντάλλαγμα. Η Ειρήνη λέει στον Μάρκο ότι ξέρουν ότι είναι ο Μιχάλης Βασιλείου, ενώ η Αλεξία κάνει μια κίνηση συμφιλίωσης προς τη Μαρίνα και μετά βάζει σ΄ εφαρμογή το σχέδιο διαφυγής της με τον Αντρέα.

Δευτέρα 17 Ιουλίου επ.43&44

Δευτέρα 17 Ιουλίου επ.43&44

Η Εύα ρωτάει τον Θέμη, αν συνέβη κάτι μ΄ αυτόν και τη Λίλιαν και η Χριστίνα το ακούει. Η Χριστίνα πάει στη Λίλιαν και της δίνει το σκουλαρίκι, που έχασε στο σπίτι της και της ζητάει ν΄ αφήσει ήσυχο τον Θέμη. Ο Γιάννος μπαίνει σε διαθεσιμότητα, αφήνεται ελεύθερος μέχρι τη δίκη και ζητάει απ΄ τον Γεωργίου να τηρήσει τη συμφωνία τους και να δώσει ένα μάθημα στον Χριστόφορο γι΄ αυτό που του έκανε. Η Κρίστια πάει στον Μάρκο και του ζητάει να της πει τι ακριβώς έγινε πριν τον συλλάβουν για την απόπειρα κατά του Χριστόφορου, ενώ η Μαρίνα πάει αναστατωμένη στο νοσοκομείο και λέει στον Χριστόφορο ότι η Αλεξία και ο Αντρέας έφυγαν. Η Λίλιαν λέει στον Θέμη ότι η Χριστίνα ξέρει γι΄ αυτό που έγινε μεταξύ τους και της ζήτησε να τον αφήσει ήσυχο. Η Κρίστια αναγνωρίζει έκπληκτη την Εύα στο σκίτσο που της δείχνει η Ειρήνη. Καταλαβαίνει ότι η Εύα ξέρει ποιος μαχαίρωσε τον Χριστόφορο και τη ρωτάει ποιος το έκανε. Η Σοφία λέει στην Ηλέκτρα ότι έμαθε απ΄ τον Θέμη πως ο Κυριάκος είναι στην Κύπρο με άλλο όνομα. Ο Χριστόφορος είναι ανήσυχος που η Αλεξία δεν έχει φανεί ακόμα και προσπαθεί να καθησυχάσει τον γιο του, που νομίζει πως η μαμά του τον άφησε κι έφυγε. Η Ειρήνη προτείνει μια συμφωνία στον Φίλιππο. Θα του πει που είναι ο Μιχάλης Βασιλείου, αν της πει ποιος μαχαίρωσε τον Χριστόφορο.

banner
Τρίτη 18 Ιουλίου επ45&46

Τρίτη 18 Ιουλίου επ45&46

Ο Γιάννος απειλεί τον Γεωργίου να κρατήσει τη συμφωνία τους και να κάνει τον Χριστόφορο να πληρώσει γι΄ αυτό που του έκανε. Η Εύα λέει στο Θέμη ότι ομολόγησε στην Κρίστια ότι αυτή μαχαίρωσε τον Χριστόφορο κι ότι την παρακάλεσε να μην πάει στην αστυνομία να τους το πει. Ο Χριστόφορος είναι σε δύσκολη θέση με τον Αντρέα, που θέλει τη μαμά του, ενώ η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να πλησιάσει τον μικρό. Ο Άρης λέει στον Δώρο πως έχει προγραμματιστεί η εγχείρηση του και ο Νικόλας κανονίζει να μεταφερθεί ο Δώρος στο νοσοκομείο. Η Μάρω πολύ ανήσυχη πια, που η Αλεξία δεν γύρισε, πάει στην αστυνομία και δηλώνει την εξαφάνιση της. Η Ειρήνη πάει στο Χριστόφορο να μάθει τι ακριβώς έγινε, ενώ ο Στέφανος με τους άλλους αρχίζουν να ψάχνουν την Αλεξία. Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο να μάθει περισσότερα για την εξαφάνιση της Αλεξίας. Όταν φεύγει από κει, της τηλεφωνεί ο Στέφανος και της λέει ότι βρήκαν την Αλεξία. Ο Θέμης λέει στη Λίλιαν ότι αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια να τα βρουν με την Εύα. Η Λίλιαν παριστάνει την ψύχραιμη, αλλά, πληγώνεται πολύ. Η Μαρκέλλα συναντά τον Χριστόφορο και του λέει πως ο Γιάννος με τον Γεωργίου ετοιμάζουν κάτι εναντίον του, όταν η Ειρήνη τηλεφωνεί στον Χριστόφορο και του λέει να πάει στο τμήμα. Εκεί λένε στον Χριστόφορο ότι βρήκαν την Αλεξία νεκρή κι αυτός λυγίζει για πρώτη φορά στο άκουσμα του τρομερού νέου.

Τετάρτη 19 Ιουλίου επ47&48

Τετάρτη 19 Ιουλίου επ47&48

Η Ειρήνη λέει στον Αρίστο ότι βρήκανε τον Μιχάλη Βασιλείου, τον γιο της Βαγγελιώς, που είναι στην Κύπρο και το ακούει και η Σοφία, ενώ μπαίνει στο σπίτι. Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα ότι το θέμα με τη Λίλιαν τελείωσε και να το ξεχάσει. Η Λίλιαν, όμως, δε νιώθει καλά και κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Η Ειρήνη με τον Στέφανο παίρνουν την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Αλεξίας, που λέει ότι πνίγηκε, αλλά, είχε κι ένα χτύπημα στο κεφάλι της. Η Ειρήνη το λέει στον Χριστόφορο και η Μαρίνα το ακούει ταραγμένη. Ο Γεωργίου ψάχνει τον Γιάννο και δεν τον βρίσκει πουθενά, ενώ η Κρίστια λέει στον Μάρκο ότι η Αλεξία είχε ένα ατύχημα. Η Λίλιαν λέει στον Θέμη ότι το παιδί είναι δικό του, αλλά, είναι δικό της πρόβλημα τι θα κάνει με την εγκυμοσύνη. Η Ειρήνη με τον Στέφανο αναρωτιούνται, αν η εξαφάνιση του Γιάννου έχει σχέση με τον θάνατο της Αλεξίας, ενώ η Μαρκέλλα με τον Φίλιππο είναι σίγουροι πως ο Χριστόφορος έκανε κάτι στο Γιάννο. Η Εύα πάει στη φυλακή και λέει στο Μάρκο ότι θα του δώσει άλλοθι, ενώ ο θάνατος της Αλεξίας αρχίζει να στοιχειώνει τη Μαρίνα.

Πέμπτη 20 Ιουλίου επ49&50

Πέμπτη 20 Ιουλίου επ49&50

Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Γιάννος δεν σκότωσε την Αλεξία και τον ελευθερώνει. Η Κρίστια πάει στην Εύα και της λέει ότι είπε στον Μάρκο πως αυτή την προσέλαβε για να τον βοηθήσει. Η Λουίζα που περιμένει τον Δώρο να βγει απ΄ το χειρουργείο, ρωτάει τον Άρη τι έπαθε κι αντέδρασε τόσο άσχημα, που είδε τη Χριστίνα εκεί στο νοσοκομείο μαζί τους. Η Εύα λέει στο Θέμη ότι θα πάει στην κηδεία της Αλεξίας και μετά θα πάει στην αστυνομία να δώσει άλλοθι στον Μάρκο. Ένας άντρας βρίσκει τον Γιάννο σε κακό χάλι κάπου στην ερημιά και τον πάει στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος μαθαίνει ότι τον βρήκανε και πάει στο νοσοκομείο να τον δει και να μάθει τι του συνέβη. Εντωμεταξύ, η Ειρήνη συναντάει την Εύα στην κηδεία της Αλεξίας. Η Εύα της λέει πως είναι φίλη της Βαγγελιώς κι ότι θα δώσει άλλοθι στον Μιχάλη. Η Ειρήνη τη ρωτάει πού βρίσκεται η Βαγγελιώ, γιατί έχει κάτι σημαντικό να της πει. Η Εύα, όμως, δεν την πιστεύει και δεν της λέει πως η Βαγγελιώ είναι αυτή. Η Μαρκέλλα πάει να δει πώς είναι ο Χριστόφορος μετά την κηδεία της Αλεξίας και παρατηρεί κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της Μαρίνας. Ο Θέμης λέει στη Λίλιαν ότι πρέπει να βρουν μια λύση για την εγκυμοσύνη της, αλλά, αυτή του λέει πως θα κρατήσει το παιδί μόνη της και δε θέλει τίποτα απ΄ αυτόν. Η Ειρήνη βρίσκει τον Θέμη στο σπίτι της με τη Σοφία και του λέει πως ο Μιχάλης δεν πνίγηκε 25 χρόνια πριν, αλλά, ζει και είναι στην Κύπρο.

banner
Παρασκευή 21 Ιουλίου επ51&52

Παρασκευή 21 Ιουλίου επ51&52

Ο Θέμης λέει στην Εύα πως έμαθε απ΄ την Ειρήνη ότι ο Μιχάλης ζει και είναι στην Κύπρο. Η Εύα ταραγμένη, δεν ξέρει, αν πρέπει να το πιστέψει ή όχι. Ο Στέφανος λέει στην Αμάλα ότι την επομένη έρχεται η θεία της από τη Συρία και θα πάνε να την γνωρίσει, αλλά, η μικρή κλειδώνεται στο δωμάτιο της. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι βρήκε την Εύα Κασσιμάτη και πως πολύ σύντομα θα ξέρει πού είναι η Βαγγελιώ. Την επομένη η Εύα πάει στο τμήμα να δώσει άλλοθι στον Μάρκο κι η Ειρήνη την πιέζει να της πει πού είναι η Βαγγελιώ.Ο Χριστόφορος λέει στη Μαρίνα πως ήρθε η ώρα να γυρίσει στο σπίτι της κι η Μαρίνα ταράζεται πολύ, αλλά, αναγκάζεται να το δεχτεί. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν έχει κανέναν σκοπό να φύγει από κει. Η Εύα καταλαβαίνει ότι ο Μάρκος είναι ο Μιχάλης. Ταραγμένη, ζητάει απ΄ την Ειρήνη να μην πει σε κανέναν ότι αυτή είναι η Βαγγελιώ. Η Κρίστια μαθαίνει ότι η Εύα δεν κατέθεσε για να δώσει άλλοθι στον Μάρκο και πάει να τη ρωτήσει, αν άλλαξε γνώμη. Ο Στέφανος πάει την Αμάλα να γνωρίσει τη θεία της, που ήρθε απ΄ τη Συρία. Η Ηλέκτρα του λέει πως, αν δεν βγει η απόφαση του δικαστηρίου την επομένη, η Αμάλα πρέπει να φύγει για τη Συρία με τη θεία της. Η Μαρίνα φέρνει στο σπίτι τον Αντρέα, αλλά, ο Χριστόφορος δεν έχει ακόμα το κουράγιο να του πει ότι η Αλεξία πέθανε. Ο Θέμης ρωτάει τη Λίλιαν, αν είχε σχέσεις με τον Άρη και αν μπορεί το παιδί, που περιμένει να είναι δικό του. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο ότι η Ειρήνη έμαθε ότι η Εύα είναι η Βαγγελιώ και ότι ξέρει πού βρίσκεται ο Μιχάλης, ενώ η Εύα παίρνει μια απόφαση ζωής, που θ΄ ανατρέψει τα πάντα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα