Follow us

Το Μυστικό της Πεταλούδας | Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς

Καθημερινά στις 16:45 στο OPEN

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Σάββατο 1 Ιουλίου, επεισόδιο 11&12

Σάββατο 1 Ιουλίου, επεισόδιο 11&12

Η Αλεξία καταφέρνει να το σκάσει απ΄ το σπίτι, όπου την είχε κλειδώσει ο Χριστόφορος. Η Ειρήνη, που είναι απ΄ έξω, τη βλέπει να τρέχει, αλλά δεν την προλαβαίνει. Η Ηλέκτρα λέει στον Αρίστο ότι η Βαγγελιώ Λοϊζου γύρισε στην Κύπρο και η Σοφία δεν πρέπει να το μάθει. Η Σοφία, όμως, υποψιάζεται πως η Ηλέκτρα της κρύβει κάτι. Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα ότι τους περιμένουν το βράδυ με τον Άρη για φαγητό. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι ο Χριστόφορος είχε κλειδώσει στο σπίτι την Αλεξία και ψάχνει να βρει που είναι ο Μάρκος. Ο Χριστόφορος απειλεί τον Σάββα να του πει που είναι ο Μάρκος. Ο Σάββας του λέει ψέματα πως ο Μάρκος έφυγε μόνος του. Η Αλεξία με τον Μάρκο είναι στο δρόμο. Η Αλεξία τηλεφωνεί στη Μάρω και της λέει πως δε θα γυρίσει το βράδυ. Η Μάρω καταλαβαίνει πως έφυγε με τον Μάρκο. Ο Άρης πάει με τη Χριστίνα να δει τι συμβαίνει με τον Δώρο και τον βρίσκουν μεθυσμένο. Τους λέει πως η Λουίζα έφυγε και τον παράτησε. Ο Άρης με τη Χριστίνα πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της Εύας και του Θέμη. Η Εύα αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις και η Χριστίνα εκνευρίζεται. Η Ειρήνη πάει στον Φίλιππο και τον ρωτάει, αν η Αλεξία το έσκασε με τον Μάρκο. Η Αλεξία μιλάει με τον γιο της στο τηλέφωνο και κλαίει. Ο Μάρκος της λέει να πάρει το αμάξι και να γυρίσει πίσω.

Κυριακή 2 Ιουλίου επεισόδιο 13&14

Κυριακή 2 Ιουλίου επεισόδιο 13&14

Ο Δώρος συνέρχεται, αλλά, ξέρει πως τον περιμένει η φυλακή. Ο Χριστόφορος πάει να τον δει στο νοσοκομείο, αλλά, ο Δώρος δεν του μιλάει. Η Εύα μαλώνει για μια ακόμα φορά με τη Χριστίνα λόγω του Άρη. Ο Στέφανος θέλει να βρει μια λύση για την Αμάλα για να μην πάει στη Συρία, αλλά, δεν είναι εύκολο, ενώ στο μεταξύ η Αμάλα το σκάει απ΄ το ίδρυμα. Ο Χριστόφορος λέει στην Αλεξία πως κάποιος απ΄ το παρελθόν του τον κυνηγάει για κάτι που έκανε και δεν το θυμάται. Ο Θέμης, μετά από έναν ακόμα καυγά του με την Εύα, πάει να πιει κάτι και στέλνει μήνυμα στη Λίλιαν, που πάει και τον βρίσκει. Η Αλεξία θυμάται ότι η Μαρκέλλα με τον Χριστόφορο γνωρίζονται από κάπου και πάει και ρωτάει το Μάρκο σχετικά, ενώ η Εύα βρίσκει τον τάφο του μωρού της, της Δέσποινας. Ο Στέφανος παίρνει την Αμάλα σπίτι του προσωρινά μέχρι να πάνε οι δικοί της απ΄ τη Συρία να την πάρουν. Ο Χριστόφορος αποφασίζει να αφήσει απ΄ έξω την αστυνομία και να βρει μόνος του ποιος τον απειλεί. Ο Φίλιππος του λέει για την Εύα και τον τάφο που επισκέφτηκε. Ο Μάρκος αποφασίζει να μην ξαναδεί την Αλεξία, γιατί φοβάται μήπως ο Χριστόφορος της κάνει κακό, αλλά, η Μαρκέλλα τον απειλεί να συνεχίσει να το κάνει. Η Εύα πάει στη Λίλιαν και της ζητάει συγνώμη για το μπέρδεμα που έγινε με τον Άρη και μαθαίνει πως ο πατέρας του, ο Δώρος, είναι υπόδικος στο νοσοκομείο. Ο Μάρκος αποφασίζει να πάει στην αστυνομία να μάθει πού μπορεί να είναι η Βαγγελιώ και η Δέσποινα και ο Στέφανος αναλαμβάνει να τον βοηθήσει, ενώ το ίδιο βράδυ, μια αναπάντεχη έκπληξη περιμένει την Εύα.

Δευτέρα 3 Ιουλίου επεισόδιο 15&16

Δευτέρα 3 Ιουλίου επεισόδιο 15&16

Η Ειρήνη θυμάται πως ο Φίλιππος της είχε ζητήσει να βρει σε ποιον ανήκει ένα νούμερο κινητού και είχε βρει πως ανήκει στο Μάρκο. Τον ρωτάει τι σχέση έχει ο Μάρκος με τον Χριστόφορο, αλλά, ο Φίλιππος, όπως πάντα, αποφεύγει να της απαντήσει. Η Ειρήνη, όμως, νιώθει πως ο Μάρκος, ο Χριστόφορος και η υπόθεση του Νικήτα Αβράμη έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Εύα πάει στην Αλεξία να της πάει ένα δώρο για να την ευχαριστήσει για το δείπνο, αλλά, ο σκοπός της είναι άλλος. Ο Δώρος επιστρέφει σπίτι του στο καροτσάκι με τον Στέφανο. Ο Στέφανος λέει στη Λουίζα τι ακριβώς έκανε ο Δώρος. Η Λουίζα πάει στο σπίτι του Χριστόφορου, τον κατηγορεί για την κατάσταση του Δώρου και η Αλεξία το ακούει ταραγμένη. Ο Χριστόφορος ακούει στο κινητό το νανούρισμα της πεταλούδας ταραγμένος, αλλά, δεν του θυμίζει τίποτα. Η Ειρήνη λέει στον Στέφανο πως ο Μιχάλης, ο γιος της Βαγγελιώς Λοϊζου, είχε πέσει στη θάλασσα τη μέρα του φόνου του Νικήτα. Τον έσωσε ένας ψαράς, αλλά, δεν υπάρχουν ίχνη του πουθενά. Η Αλεξία επιστρέφει σπίτι μετά την απρόσμενη, ερωτική συνάντηση που είχε με το Μάρκο. Ο Χριστόφορος της εξηγεί τι έγινε με τον Δώρο και της λέει πως δε φταίει αυτός που ο Δώρος είναι σ΄ αυτή την κατάσταση. Η Εύα υπόσχεται στη Χριστίνα πως δε θα ασχοληθεί ξανά με τον Άρη και σε μια κίνηση καλής θέλησης, της λέει να τον καλέσει να φάνε μαζί. Η Αλεξία πάει στον Μάρκο να του πει πως αυτό που έγινε μεταξύ τους ήταν λάθος, αλλά, είναι εκεί η Μαρκέλλα. Ο Χριστόφορος που έχει καταλάβει το παιχνίδι της Εύας, αποφασίζει να την στριμώξει ακόμα περισσότερο.

banner
Τρίτη 4 Ιουλίου επεισόδιο 17&18

Τρίτη 4 Ιουλίου επεισόδιο 17&18


Η Εύα βλέπει πολύ ταραγμένη τα λουλούδια στον τάφο της Δέσποινας. Ο Φίλιππος που είναι εκεί, προσπαθεί να την ηρεμήσει και να της πιάσει κουβέντα. Η Ειρήνη λέει στη θεία της την Ηλέκτρα ότι ψάχνει τον Μιχάλη Ιορδάνου και την παρακαλεί να ψάξει στα αρχεία του ιδρύματος, μήπως τον είχαν πάει εκεί πριν 25 χρόνια. Ο Χριστόφορος κάνει εικασίες για το τι μπορεί να έγινε 25 χρόνια πριν και η Εύα να πιστεύει ότι αυτός σκότωσε τα παιδιά της. Ο Άρης με τη Χριστίνα βρίσκουν σπίτι, αλλά, η Χριστίνα αποφασίζει να μην το πει στους δικούς της και να φύγει κρυφά. Ο Μάρκος λέει στη Μαρκέλλα ότι τα παρατάει κι ότι τέλειωσε μ΄ αυτή τη δουλειά. Η Μαρκέλλα τον απειλεί να μην το κάνει, αλλά, αυτός φεύγει κι η Μαρκέλλα αποφασίζει να τον κάνει να το μετανιώσει. Ο Μάρκος στέλνει ένα μήνυμα στην Αλεξία ότι παράτησε τη δουλειά του ζιγκολό, αλλά, το ακούει και ο Χριστόφορος. Ο Στέφανος γνωρίζει τον κολλητό της Αμάλα, τον Σταύρο, που μένει με τον μπαμπά του. Η Ειρήνη ρωτάει τον Φίλιππο ποια είναι τα παιδιά στη φωτογραφία και γιατί την έστειλαν στον Χριστόφορο. Η Αλεξία παίρνει τηλέφωνο το Μάρκο, που του λέει πως τον συνέλαβε η Δίωξη ναρκωτικών για κατοχή. Πάει με τον Στέφανο στη Δίωξη να μάθουν τι συνέβη. Η Ειρήνη φεύγει για τη Βηρυτό να βρει την παλιά φίλη του Χριστόφορου, μήπως μάθει τι έκανε 25 χρόνια πριν και τον απειλούν. Η Χριστίνα φεύγει κρυφά απ΄ το σπίτι και η Εύα αναστατωμένη, ψάχνει να βρει τον Άρη για να μάθει πού είναι η Χριστίνα. Πάει στο σπίτι του Δώρου, αλλά, εκεί έχει μια αναπάντεχη συνάντηση.
 

Τετάρτη 5 Ιουλίου επεισόδιο 19&20

Τετάρτη 5 Ιουλίου επεισόδιο 19&20

Ο Μάρκος πάει στη Μαρκέλλα και την κατηγορεί ότι αυτή έβαλε τα ναρκωτικά στο σπίτι του. Η Μαρκέλλα του δίνει μια τελευταία ευκαιρία να μείνει στη δουλειά, αυτός, όμως, φεύγει οριστικά, προκαλώντας την οργή της. Η Ειρήνη βρίσκει την παλιά φίλη του Χριστόφορου στη Βηρυτό, αυτή, όμως, δε φαίνεται να ξέρει τίποτα για το παρελθόν του και τι συνέβη 25 χρόνια πριν. Η Λουίζα πάει στη Μαρκέλλα και της ζητάει να πείσει τον Δώρο να βρει δικηγόρο και να το παλέψει. Ο Γιάννος μιλάει με τον Στέφανο για την υπόθεση του φόνου του Νικήτα Αβράμη και την πιθανή σύνδεση του Χριστόφορου μ΄ αυτόν. Μετά μιλάει με τον Φίλιππο, ο οποίος ανακαλύπτει πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ Λοϊζου. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο πως η Εύα είναι η Βαγγελιώ Λοϊζου. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει γιατί τον κατηγορεί ότι σκότωσε τα παιδιά της. Η Ειρήνη επιστρέφει απ΄ τη Βηρυτό και ο Στέφανος της λέει για τη σύλληψη του Μάρκου. Συμπεραίνουν πως ο Μάρκος έχει σχέση με την Αλεξία, πως κάτι ξέρει για το παρελθόν του Ξένου και είναι αυτός που τον απειλεί. Η Εύα λέει στο Θέμη πως θα το πάρει απόφαση πως η Χριστίνα έφυγε απ΄ το σπίτι. Τη βρίσκει, όμως, κάπου έξω με τον Άρη και απαιτεί να την πάρει σπίτι μαζί της. Η Μαρκέλλα πάει να πείσει τον Δώρο να βρει δικηγόρο, όπως την παρακάλεσε η Λουίζα, ενώ ο Φίλιππος πλησιάζει ξανά την Εύα με σκοπό να μάθει τι έκανε ο Χριστόφορος στα παιδιά της.

Πέμπτη 6 Ιουλίου επεισόδιο 21&22

Πέμπτη 6 Ιουλίου επεισόδιο 21&22

Ο Στέφανος βρίσκει τον Σάββα και τον ρωτάει, αν είναι αυτός που έσωσε τον Μιχάλη στη θάλασσα 25 χρόνια πριν. Ο Μάρκος στο μεταξύ είναι στο σπίτι του Σάββα και τους βλέπει ανήσυχος να μιλάνε από μακριά. Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Μάρκου και βρίσκει εκεί τη Δίωξη. Της λένε πως βρήκαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών αυτή τη φορά στο σπίτι και ψάχνουν τον Μάρκο να τον συλλάβουν. Ο Χριστόφορος, σίγουρος πια ότι είναι ο Κυριάκος, θέλει να μάθει τι έκανε στα παιδιά του 25 χρόνια πριν. Ο Φίλιππος τον συμβουλεύει να μη μιλήσει γι΄ αυτό με την Εύα, γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα του πει την αλήθεια. Ο Άρης μιλάει με το Θέμη και τον βεβαιώνει πως η Χριστίνα θα είναι ασφαλής μαζί του, αλλά, η Εύα παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση και την ανακοινώνει στον Θέμη. Η Αλεξία δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και είναι κλειδωμένη σπίτι. Προσπαθεί να τηλεφωνήσει στον Χριστόφορο, αλλά αυτός δεν της απαντάει. Ο Φίλιππος λέει στον Γιάννο πως η Μαρκέλλα έβαλε τα ναρκωτικά στο σπίτι του Μάρκου. Ο Δώρος τηλεφωνεί στην Αλεξία και τη ρωτάει που είναι η Λουίζα. Η Χριστίνα περιμένει τον Άρη στο καινούργιο τους σπίτι, αλλά αυτός είναι με τη Λίλιαν. Η Ειρήνη μελετάει στο σπίτι τον φάκελο της υπόθεσης Αβράμη και η Σοφία βλέπει τη φωτογραφία των δύο παιδιών της Βαγγελιώς. Ο Χριστόφορος γυρνάει σπίτι και η Αλεξία τον ρωτάει γιατί την κλείδωσε μέσα. Αυτός της λέει πως θα βγει από εκει μέχρι να του πει που είναι ο Μάρκος.

banner
Παρασκευή 7 Ιουλίου επεισόδιο 23&24

Παρασκευή 7 Ιουλίου επεισόδιο 23&24

Η Αλεξία καταφέρνει να το σκάσει απ΄ το σπίτι, όπου την είχε κλειδώσει ο Χριστόφορος. Η Ειρήνη, που είναι απ΄ έξω, τη βλέπει να τρέχει, αλλά δεν την προλαβαίνει. Η Ηλέκτρα λέει στον Αρίστο ότι η Βαγγελιώ Λοϊζου γύρισε στην Κύπρο και η Σοφία δεν πρέπει να το μάθει. Η Σοφία, όμως, υποψιάζεται πως η Ηλέκτρα της κρύβει κάτι. Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα ότι τους περιμένουν το βράδυ με τον Άρη για φαγητό. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι ο Χριστόφορος είχε κλειδώσει στο σπίτι την Αλεξία και ψάχνει να βρει που είναι ο Μάρκος. Ο Χριστόφορος απειλεί τον Σάββα να του πει που είναι ο Μάρκος. Ο Σάββας του λέει ψέματα πως ο Μάρκος έφυγε μόνος του. Η Αλεξία με τον Μάρκο είναι στο δρόμο. Η Αλεξία τηλεφωνεί στη Μάρω και της λέει πως δε θα γυρίσει το βράδυ. Η Μάρω καταλαβαίνει πως έφυγε με τον Μάρκο. Ο Άρης πάει με τη Χριστίνα να δει τι συμβαίνει με τον Δώρο και τον βρίσκουν μεθυσμένο. Τους λέει πως η Λουίζα έφυγε και τον παράτησε. Ο Άρης με τη Χριστίνα πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της Εύας και του Θέμη. Η Εύα αρχίζει να του κάνει ερωτήσεις και η Χριστίνα εκνευρίζεται. Η Ειρήνη πάει στον Φίλιππο και τον ρωτάει, αν η Αλεξία το έσκασε με τον Μάρκο. Η Αλεξία μιλάει με τον γιο της στο τηλέφωνο και κλαίει. Ο Μάρκος της λέει να πάρει το αμάξι και να γυρίσει πίσω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα