Follow us

Aqua Media Cologne forte του Francis Kurkdjian | Η ευτυχία σε ένα μπουκάλι

Τα αρώματα της συλλογής Aqua Cologne forte του Francis Kurkdjian κρύβουν μέσα τους το μυστικό της ευτυχίας.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
αρωμα

Για τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian η ευτυχία κρύβεται στα απλά πράγματα, στις καθημερινές απολαύσεις, τη φύση, στον ήλιο και το φως, σε μια ζωή όπου βρισκόμαστε σε αρμονία με τον εαυτό μας. Όλη αυτή τη φιλοσοφία του για την ευτυχία και το well-being καταφέρνει να την εκφράσει μέσα από μια πολύ ξεχωριστή συλλογή αρωμάτων, την Aqua Cologne forte, στην οποία πρωταγωνιστεί η φρεσκάδα.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρεις δημιουργίες, το Aqua Universalis, το Aqua Vitae και το Aqua Celestia, ενώ τώρα αποκτά ένα νέο μέλος, το Aqua Media Cologne forte. Όλα τα αρώματα είναι εμπνευσμένα από την παραδοσιακή Eau de Cologne και ξεχωρίζουν γιατί μας μεταφέρουν σε μέρη γεμάτα ήλιο, χρώματα και φρεσκάδα. Το νέο Aqua Media Cologne forte είναι ένα λαμπερό eau de parfum με λαχταριστές αρωματικές νότες, καθώς το λαμπερό περγαμόντο από την Ιταλία συναντά το λουλουδάτο hedione και τον γλυκό μάραθο και όλα μαζί συνδυάζονται με ξυλώδη musks και πατσουλί.

"Το Aqua Media Cologne forte μυρίζει ευτυχία και νοιάξιμο, ζωτικότητα και ενέργεια, είναι καθησυχαστικό μέσα στην απλότητά του. Μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό είναι όλο" δηλώνει ο Francis Kurkdjian.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα