Follow us

Τσίπρας στους "Πρωταγωνιστές": Προφανώς θα έχει κυρώσεις όποιος χάσει με 6 μονάδες - Ο Καμμένος το 2015 ήταν αναγκαίο κακό

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha.

Συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή του Alpha "Πρωταγωνιστές" παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έξι μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές. "Αυτή τη φορά δεν θα είναι εισβολή. Έχω την εμπειρία, και μάλιστα τη δυσάρεστη εμπειρία, μιας πολύ δύσκολης περιόδου. Το '12 αυτό που υπερισχύε ήταν η αισιοδοξία της βούλησης όχι της γνώσης", απάντησε αρχικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν είναι "έτοιμος για την εισβολή στο Μαξίμου", ερώτηση που, όπως υπενθύμισε, του είχε ξαναθέσει το 2012.

Η κουβέντα δεν άργησε να πάει στην τραγωδία των Τεμπών, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναρωτιέται, "πώς είναι δυνατόν να παραιτείται ο Καραμανλής και μετά από 20 ημέρες να μπαίνει στο ψηφοδέλτιο; Αναρωτιέμαι, τόσο πολύ μετράει το όνομα σου; Τόσο σημαντικό είναι για αυτή τη χώρα αν είσαι γόνος πολιτικής οικογένειας;”.

"Ζήσαμε το αδιανότητο. Κάνουμε άλματα στην ψηφιοποίηση, ζούμε σε εποχές predator με τις παρακολουθήσεις και δεν είχαμε τη δυνατότητα να ξέρουμε αν δύο τρένα πηγαίνουν στην ίδια γραμμή επί 12 λεπτά” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για συνολική απαξίωση του ΟΣΕ. Υπενθύμισε δε ότι εδώ και τέσσερα χρόνια η τηλεδιοίκηση που κάηκε μετά τις εκλογές του 2019, πότε δεν αντικαταστάθηκε.

Διάβασε περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα