Follow us

Μεταγραφές και στη μυθοπλασία | Οι διάσημοι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Το νέο "δυνατό" χαρτί του ΑΝΤ1 είναι ανδρική υπόθεση - Ποιοι μετακινούνται στον ΑΝΤ1;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ANT1 logo

Μία ακόμα σειρά -εκτός από τις "Ψυχοκόρες" και τη "Μάγισσα"- ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, στην οποία πρόκειται να απολαύσουμε αρκετά γνώριμα πρόσωπα.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Ναταλίας Αναδρικοπούλου στη "Real Life", πρόκειται για μία δραματική κομεντί με τίτλο "Πρώτος από εμάς" η οποία βασίζεται στο φορμάτ "El primero de nosotros".

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η στελέχωση της σειράς προχωρά με ραγδαίους ρυθμούς ενώ ήδη κλείνουν τα πρώτα ονόματα για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μετακινείται την προσεχή σεζόν από το Mega στον ΑΝΤ1 καθώς θα έχει έναν από τους κεντρικούς ρόλους.

Η σειρά "Ένας από εμάς" πρόκειται να αποτελέσει το πρώτο τηλεοπτικό βήμα του Σπύρου Χατζηαγγελάκη μετά την αποχώρησή του από τη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα".

Κλείνοντας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, την ανδροπαρέα της σειράς θα τη συμπληρώσει ο Μάριος Αθανασίου, μετά το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί φέτος, της "δικής μας οικογένειας" στο Open.

Σημειώνουμε ότι η σειρά "Ένας από εμάς" διηγείται την ιστορία μίας παρέας τριών φίλων, των οποίων η ζωή αλλάζει για πάντα όταν ο ένας εξ' αυτών διαγιγνώσκεται με ανίατη ασθένεια.

Οι πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου αναφέρουν ότι η Ζέτα Μακρυπούλια δεν θα συμμετέχει σε αυτήν τη σειρά, καθώς προορίζεται για αμιγώς κωμική σειρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα