Follow us

Θοδωρής Φέρρης | Στο νέο του βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί πασίγνωστος τραγουδιστής

Ο Θοδωρής Φέρρης στο νέο του βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστή τραγουδιστή έκπληξη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει με ακόμα μία επιτυχία και υπόσχεται να μας "ταξιδέψει" με το νέο τραγούδι του, "Αυτό Που Ήθελα"!

Το νέο single από το πρόσφατο χρυσό album, "Άλλη Μία Ευκαιρία" έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και ήδη βρίσκεται στις τάσεις στο ραδιοφωνικό airplay και το YouTube.

Θοδωρής Φέρρης | Στο νέο του βίντεο κλιπ πρωταγωνιστεί πασίγνωστος τραγουδιστής

Τη μουσική και τους στίχους στο "Αυτό Που Ήθελα", υπογράφει ο ΝΙΝΟ Ξυπολιτάς, ο οποίος συμμετέχει και στο video clip, το οποίο αποτελεί μια μεγάλη παραγωγή και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ VIDEO CLIP

Το "Αυτό Που Ήθελα" είναι ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι που "αγγίζει" τα συναισθήματα από το πρώτο άκουσμα, ενώ ο Θοδωρής Φέρρης με τη χροιά και την εξαιρετική ερμηνεία του το "απογειώνει".

Τη σκηνοθεσία του music video έχει αναλάβει η Luna Al Masri και το τελικό αποτέλεσμα είναι ονειρεμένο.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ VIDEO CLIP

Στο video, ο Θοδωρής Φέρρης μάς παρουσιάζει μία ερωτική ιστορία που κατέληξε στο γάμο, το τέλος όμως είναι ανατρεπτικό και δε θυμίζει σε τίποτα την παραμυθένια αρχή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ VIDEO CLIP

Αυτή την περίοδο, ο Θοδωρής Φέρρης ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς θα εμφανίζεται στο "Posidonio", μαζί με τη Josephine.

Δείτε στη συνέχεια το video clip:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα