Follow us

After Dark | Αυτοί θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο την Κυριακή

Θέμης Γεωργαντάς

Ο Θέμης Γεωργαντάς καλωσορίζει στο "After Dark" αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου, τα μεσάνυχτα, την χρυσή Ολυμπιονίκη, Πηγή Δεβετζή αλλά και τον ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, σε μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις.

Η Πηγή Δεβετζή μιλάει στον Θέμη για τα χρόνια που ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Η κουβέντα στρέφεται γύρω από τις φιλίες που έχει κρατήσει η Πηγή Δεβετζή μέσα από τον χώρο του αθλητισμού, τον έρωτα αλλά και το θέμα της μητρότητας.

After Dark | Αυτοί θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Η παρέα όμως μεγαλώνει, καθώς υποδέχονται τη φίλη της και νοσηλεύτρια, Σταυρούλα Βούτου. Οι δυο τους μιλάνε για την αναπάντεχη γνωριμία τους και για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε μια πρώην σχέση της Πηγής στο να γίνουν κολλητές.

Η βραδιά συνεχίζεται με τον ηθοποιό, Κώστα Σόμμερ. Ο επιτυχημένος ηθοποιός, μιλάει για τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του και παραδέχεται το πόσο "χαζομπαμπάς" είναι. Αναφέρεται στους λόγους που επέλεξε να γίνει ηθοποιός, στο μόντελινγκ, στα χρόνια στην Αμερική και θυμάται τη γνωριμία του με τον αστέρα του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ.

Μια έκπληξη όμως περιμένει τον Κώστα Σόμμερ, αφού στην παρέα έρχεται η σύζυγός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη. Το ζευγάρι αποκαλύπτει στον Θέμη όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης τους.

ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα