Follow us

Αυτό είναι το καλύτερο φλοράλ άρωμα

Το προϊόν που απέσπασε το βραβείο Beauty Stars 2023 by Madame Figaro στην κατηγορία "At the Pharmacy - Άρωμα".

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
αρωμα

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς, τα Beauty Stars by Madame Figaro επέστρεψε για να βραβεύσει τα κορυφαία beauty προϊόντα της χρονιάς. Influencers, beauty experts και αναγνώστριες της Madame Figaro έβαλαν τα δικά τους αστέρια στο beautystars.madamefigaro.gr αναδεικνύοντας έτσι τους νικητές που βραβεύτηκαν σε μία φαντασμαγορική βραδιά.

Αν σου λέγαμε ότι υπάρχει ένα άρωμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, θα μας πίστευες; Το Frangipani της L'Erbolario, ένα ζεστό, λουλουδάτο και νοσταλγικό άρωμα, απέσπασε το βραβείο Beauty Stars 2023 by Madame Figaro στην κατηγορία "At the Pharmacy - Άρωμα" και είμαστε σίγουρες ότι θα γίνει και το δικό σου επόμενο signature scent γιατί είναι μια "αγκαλιά" που κλείνει μέσα της όλη τη θηλυκότητα και τη χαλάρωση που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας.

Ένας φόρος τιμής στο εξωτικό λουλούδι Frangipani (ή Plumeria), που φύεται στα νησιά του Ειρηνικού και του Ινδικού ωκεανού, την Καραϊβική, τη Νότια Αμερική και το Μεξικό, αλλά και στη Σικελία. Σύμβολο της Ειρήνης, της Φιλίας, της Ομορφιάς και της Απλότητας, αποτελείται από 5 πέταλα και αυτό που το κάνει πραγματικά μοναδικό και δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία γυναίκα, είναι το ιδιαίτερο άρωμα που απελευθερώνει: απαλό, ζεστό, γλυκό και απόλυτα θηλυκό – είναι το άρωμα της χαράς!

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα