Follow us

Ποιοι ολοκληρώνουν την παρουσία τους στο Open;

Οι συζητήσεις είναι πολλές για τα τηλεοπτικά πρόσωπα του Open

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
OPEN rnew

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν, όμως τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν ξεκινήσει ήδη να προγραμματίζουν τα προγράμματα τους για την επόμενη χρονιά. Έτσι και το Open!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Espresso” θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού της Παιανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σατιρική εκπομπή "ΛΑΒΑ” του Βαγγέλη Περρή είναι μια από τις αυτές τις παραγωγές που αναμένεται να σταματήσουν τη νέα σεζόν, αφού η τηλεθέαση ήταν χαμηλή. Μάλιστα πληθαίνουν και τα σενάρια για τη μετεγγραφή του Βαγγέλη Περρή του ΑΝΤ1.

Η μουσική εκπομπή του Open "Ό,τι αγαπώ” ολοκληρώνεται λόγω της αποχώρησής του Γιαννή Μπέζου από την παραγωγή και τη "μετακόμιση” του στο Mega και τη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου.

Τίτλους τέλους φαίνεται ότι ρίχνει και μια ζωντανή εκπομπή. Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη που έχει περάσει από "40 κύματα” φαίνεται ότι ολοκληρώνεται και αυτή στο τέλος της σεζόν με άλλη ζωντανή εκπομπή να την αντικαθιστά.

Τέλος το "Κόκκινο Ποτάμι” ολοκληρώνει και αυτό τα γυρίσματα του και τη μετάδοση του τον Ιούνιο. Τρίτος κύκλος δεν θα βγει τον Σεπτέμβριο και έτσι κι αλλιώς ο Μανούσος Μανουσάκης οδεύει προς ΑΝΤ1.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα