Follow us

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου που ακούγεται στη νέα σειρά της ΕΡΤ "Το βραχιόλι της φωτιάς" μόλις κυκλοφόρησε

Το νέο τραγούδι του μεγάλου ερμηνευτή

Η νέα συναρπαστική σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, "Το βραχιόλι της φωτιάς", βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βεατρίκης Σαΐας-Μαγρίζου, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Γιώργου Γκικαπέππα και την ευαίσθητη ματιά των Νίκου Απειρανθίτη και Σοφίας Σωτηρίου, που έγραψαν το σενάριο, έρχεται στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, για να μας συγκινήσει και να μας καθηλώσει.

Μ’ ένα εξαιρετικό cast ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους οι Νίκος Ψαρράς, Χρήστος Λούλης, Ελισάβετ Μουτάφη, Σπύρος Σταμούλης, Μιχάλης Ταμπακάκης, Νεφέλη Κουρή, Δημήτρης Αριανούτσος, και με την υπέροχη μουσική του Μίνου Μάτσα, "Το βραχιόλι της φωτιάς", μέσα από οχτώ επεισόδια, μεταφέρει στη μικρή οθόνη το συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας και μας ταξιδεύει στις αρχές του 20ού αιώνα, σε μια εποχή με αλλεπάλληλες συγκρούσεις και δυνατούς έρωτες.

Ένα από τα τραγούδια που ακούγεται στην σειρά είναι και το νέο τραγούδι του Γιάννη Πάριου με τίτλο "Πες Μου Που Είσαι". Την μουσική έχει γράψει ο Μίνως Μάτσας ενώ τους στίχους η Σοφία Καψούρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα