Follow us

4 Aaction travel | Γνωρίστε μια παρέα που λατρεύει τη φύση & ανακαλύψτε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης

Βουνά,ποτάμια ατελείωτα μονοπάτια μέσα την φύση που περπατάμε παρέα, που γινόμαστε μία παρέα και τα χαμόγελα αντηχούν στις πλαγιές!

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
travel

Ήταν Πρωταπριλιά του 2022 που η εταιρία διοργάνωσης υπαίθριων δραστηριοτήτων 4 Aaction travel πήρε σάρκα και οστά!

4 Aaction travel | Γνωρίστε μια παρέα που λατρεύει τη φύση & ανακαλύψτε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης

Αποφασίσαμε το όνομα, βάλαμε στόχους, μοιραστήκαμε όνειρα για το νέο μας εγχείρημα!

Από τότε και μέχρι σήμερα πραγματοποιήσαμε με επιτυχία πολλές διαδρομές και αναβάσεις στα βουνά της χώρας μας και του εξωτερικού.

travel

Οι διαδρομές μας επιλέγονται για να καλύπτουν όλες τις δυναμικές. Κάποιοι λατρεύουν να περπατούν και να αφουγκράζονται την φύση. Κάποιοι άλλοι στοχεύουν στις κορυφές. Πολλές φορές ο συνδυασμός και των δύο είναι εξαιρετικός!

Όπως και να έχει πάντα εκείνο που μένει είναι η ικανοποίηση και οι γεμάτες μπαταρίες που φτάνουν να αντιμετωπίσουν την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Έως την επόμενη διαδρομή ....

Η εμπειρία μας στα βουνά μετράει πολλά χρόνια και οι γνώσεις μας συνεχώς εμπλουτίζονται με σεμινάρια.

travel

Το μεγαλύτερο σχολείο όμως είναι το ίδιο το βουνό. Εκεί καλούμαστε όλοι μας ,εμείς οι διοργανωτές και οι συνοδοιπόροι, να δείξουμε συνεργασία, ευγενή άμιλλα και oμαδικότητα. Ο ανταγωνισμός απουσιάζει και έτσι κάθε διαδρομή εξελίσσεται σε μία υπέροχη εμπειρία και πολλές φορές όμορφη περιπέτεια.

Είμαστε ευχαριστημένοι όταν τελειώνοντας την εξόρμηση αποχαιρετιζόμαστε και ανανεώνουμε το ραντεβού σε κάποιο άλλο βουνό!

Αν επιθυμείτε να μας γνωρίσετε μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο facebook ή να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας www.4action.gr Το τηλ. επικοινωνίας είναι 6975062362.

Μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε ώστε να λύσουμε μαζί όποια απορία έχετε ,ειδικά εσείς οι αρχάριοι.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν αυτούς τους μήνες και περιμένουμε όλους εσάς να γνωριστούμε και να περπατήσουμε παρέα σε υπέροχα μονοπάτια!

Με εκτίμηση το team της εταιρίας.

Μπατσούλη Νότα-Personal trainer/Πιστοποιημένη συλλέκτης αυτοφυών μανιταριών/Απόφοιτος τμήματος <Γεωτουρισμού >του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών.

Κυριάκου Γιάννης- Πτυχιούχος συνοδός βουνού μέλος της ΕΟΟΑ https://hmla.com.gr/el/archiki/?fbclid=IwAR3GALJZB_bnM1hCrh_SiGeaznelqQ-RI5MC8VmN_-3O-6TMcNAXxpjT1uY,Βοηθός πρώτων βοηθειών-Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός)

Πηλίτσης Γιώργος-Ορειβάτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα