Follow us

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Το αφιέρωμα στην Σωτηρία Μπέλλου

Η εκπομπή επιστρέφει με ένα νέο αφιέρωμα

Η εκπομπή "Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο", επιστρέφει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 20:00 με ένα αφιέρωμα στην σπουδαία Σωτηρία Μπέλλου.

Η έρευνα της εκπομπής αρχίζει από τα πρώτα χρόνια της Σωτηρίας στη Χαλκίδα, όπου μεγάλωνε αρχικά με τους παππούδες της. Στην εφηβεία της μια ταινία με τη Σοφία Βέμπο έγινε η αφορμή για να εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να γίνει τραγουδίστρια, με τους δικούς της να αντιδρούν.

Παράλληλα η εκπομπή και ο Χρίστος Βασιλόπουλος θα αναφερθούν στις φορές που η Σωτηρία Μπέλλου πήγε στην φυλακή, στην συνεργασία της με τον Βασίλη Τσιτσάνη αλλά και τα πάθη της.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος περιγράφει στον Χρίστο Βασιλόπουλο τη γνωριμία του με την Μπέλλου και πώς προέκυψε η συνεργασία τους για το θρυλικό "Ζεϊμπέκικο". Ο Ηλίας Ανδριόπουλος, ο συνθέτης που σύστησε την Μπέλλου στο έντεχνο τραγούδι με τον δίσκο "Λαϊκά Προάστια", εξιστορεί τη συνεργασία τους. Τέλος, ο Μανώλης Μητσιάς θυμάται τη γνωριμία τους και τη στήριξη που είχε από την Μπέλλου, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι.

Πρόσωπα με τον Χρίστο Βασιλόπουλο | Το αφιέρωμα στην Σωτηρία Μπέλλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα