Follow us

Η fashion coach της Answear Χρυσιάννα Ανδριοπούλου μοιράζεται μυστικά μόδας και γυναικείας ενδυνάμωσης στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου a.k.a Shoprano σε βοηθά να κάνεις τις must have αγορές για τη νέα σεζόν από την Answear.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ
ανδριοπουλου

"Άνοιξε τα φτερά σου”. Αυτό είναι το motto που επέλεξε η Answear για την παρουσία της ως χορηγός του Fashion Design Project στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ωδείο Αθηνών. Πιο συγκεκριμένα, το κορυφαίο online fashion store, answear.gr διοργάνωσε για δεύτερη φορά φέτος έναν διαγωνισμό που αφορά νέους σχεδιαστές σε μία προσπάθεια να αποδείξει έμπρακτα πως δεν φοβάται τις αλλαγές, τις νέες ιδέες, πως αγαπά την εξέλιξη και στηρίζει την ελευθερία της έκφρασης.

Για τέσσερις ημέρες, όσοι ονειρεύονται να γίνουν σχεδιαστές μόδας είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Answear στο Ωδείο Αθηνών, να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο ώστε να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Ο νικητής πρόκειται να λάβει 500 ευρώ μετρητά για να σχεδιάσει ένα συλλεκτικό t-shirt, το οποίο θα διατεθεί αποκλειστικά ως μέρος της συλλογής του γυναικείου brand Answear.LAB μέσω του answear.gr. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του εν λόγω t-shirt πρόκειται να διατεθούν στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, το οποίο στηρίζει γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Ο νικητής του διαγωνισμού επίσης, θα έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει δωρεάν στα επόμενα New Designers Awards που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στην Αθήνα.

Παράλληλα, η Answear είχε δημιουργήσει έναν πολύ aesthetically pleasing και εντυπωσιακό photobooth με φόντο ένα τεράστιο ζευγάρι με φτερά που είχαν το μήνυμα "Άνοιξε τα φτερά σου”. Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν όσοι βρέθηκαν στην 31η Athens Xclusive Designers Week ήταν να φωτογραφηθούν στο photobooth και να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #anoixetafterasou. Οι τυχεροί του διαγωνισμού κέρδισαν πλούσια δώρα από το answear.gr, διανυκτερεύσεις στο 5* Academias Hotel αλλά και δείπνο στο ΝΥΧ Rooftop Japanese Fusion restaurant του Academias hotel.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα