Follow us

Πέτρος Ιακωβίδης - Josephine | Εκρηκτική Πρεμιέρα στο Vogue Club στην Θεσσαλονίκη!

Πρεμιέρα για τους αγαπημένους τραγουδιστές με sold out εμφανίσεις

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ - JOSEPHINE

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου το Vogue Club υποδέχθηκε τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine που απ’ το πρώτο κιόλας sold out διήμερο των εμφανίσεων τους , κέρδισαν τις εντυπώσεις στη Θεσσαλονίκη!

Στην πιο ώριμη στιγμή της λαμπρής πορείας τους και έχοντας ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Αθήνα, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Josephine υποδέχθηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης σε ένα πρόγραμμα που αποτελεί την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης , ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης & δημιουργός της γενιάς του, επέστρεψε δυναμικά στην πόλη που τον ανέδειξε , αφιερώνοντας της το τραγούδι - σφραγίδα "Οδός Τσιμισκή" δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα αποτελούμενο όχι μόνο από επιτυχίες και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά και από ερμηνείες γεμάτες συναίσθημα!

Η Josephine , η εκρηκτική hit performer εμφανίσθηκε επί σκηνής με την νέα της επιτυχία "Πυρκαγιά" , εντυπωσιάζοντας με τις φωνητικές τις ικανότητες και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία, παρουσιάζοντας ένα καθηλωτικό show υψηλών προδιαγραφών!

Μαζί τους σε ρόλο Special Guest o FY, ένα απ' τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας , με την επιτυχία του καλοκαιριού "Νησί" να παρασέρνει το κοινό στους ρυθμούς του.

Σημείο αναφοράς του προγράμματος η κοινή εμφάνιση του Πέτρου Ιακωβίδη με την Josephine, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση σε ντουέτα σταθμούς με ξεχωριστές ερμηνείες!

Συμμετέχει ο ταλαντούχος Γιάννης Ξανθόπουλος ενώ την πιο #fresh πρόταση διασκέδασης έρχεται να συμπληρώσει ο Dj Bobito με τις μουσικές επιλογές του στα decks!

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

banner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα