Follow us

Είδαμε πρώτοι το "The Friend" στον ΑΝΤ1+ της Φωτεινής Αθερίδου με τον Γιώργο Χρυσοστόμου - Αξίζει να το δεις;

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1+

Φωτεινή Αθερίδου & Γιώργος Χρυσοστόμου

Ο ΑΝΤ1+, που γενικά κινείται τελείως ανεξάρτητα από την ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό και από το εγχώριο mediaκό τοπίο και από τους τηλεθεατές, παρουσίασε την τρίτη του κατά σειρά πρωτότυπη παραγωγή μυθοπλασίας, τη σειρά "The Friend”.

Σας θυμίζω πως έχουν προηγηθεί οι μοναδικές "ΣΕΡΡΕΣ” του Γιώργου Καπουτζίδη, ίσως η καλύτερη ελληνική σειρά που λανσαρίστηκε τη σεζόν 2021-2022, αλλά και η "Γέφυρα” ένα ελληνοτουρκικής παραγωγής αστυνομικό, που μάλλον δεν ήταν η ιδανικότερη επιλογή μετά τις "ΣΕΡΡΕΣ”, ειδικά αν τα συγκρίνει κανείς σε απήχηση.

Είδαμε πρώτοι το "The Friend" στον ΑΝΤ1+ της Φωτεινής Αθερίδου με τον Γιώργο Χρυσοστόμου - Αξίζει να το δεις;

Τι έχουμε τώρα; Το "The Friend”. Ένα πρωτότυπο, χιουμοριστικό, αστείο και χαλαρό, ξεκάθαρα νεανικό σήριαλ με την υπογραφή της Φωτεινής Αθερίδου και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Ο γνωστός ηθοποιός συστάσεις δεν χρειάζεται, ο μέσος τηλεθεατής γνωρίζει και την ιδιοσυγκρασία του ως καλλιτέχνη και το ταλέντο του ως τηλεοπτικός πρωταγωνιστής. Εδώ υποδύεται έναν πρωτότυπο ρόλο, έναν περίπου γκαφατζή αλλά ξεκάθαρα επαγγελματία... φίλο. Απλά πράγματα, του δίνουν 100 ευρώ για να τους κάνει παρέα. Κάποια του έδινε βέβαια και 100 ευρώ για να κάνουν σεξ, στο πρώτο επεισόδιο, αλλά ας μην τον χαρακτηρίσουμε τον ήρωα. Τον πληρώνουν για να γίνουν φίλοι του.

Η σειρά, που παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του Τύπου το βράδυ της Τετάρτης στο "BIOS”, έχει ξεκάθαρη στόχευση στο νεανικό κοινό, αυτό που λογικά έφερε στον ΑΝΤ1+ οι "ΣΕΡΡΕΣ” και θα ήθελε να δει κάτι εξίσου φρέσκο και πρωτότυπο. Η ιστορία, η σκηνοθεσία, ακόμα και η λογική που κινείται όλη η ιδέα της σειράς, πραγματικά απευθύνεται σε νέους ανθρώπους και ένας μεγαλύτερος τηλεθεατής, άνω των 50 ξερωγώ θα τη βρει ίσως και τελείως φανταστική συνθήκη.

The Friend

Αν αξίζει να το δεις; Φυσικά και αξίζει. Αν έχεις εκπαιδευτεί σε αντίστοιχες σειρές λογικής YouTube, που πέρασαν μετά στο Netflix ας πούμε. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι εξαιρετικός, η γραφή αλλά και το παίξιμο της Φωτεινής Αθερίδου χαρακτηριστικά. Θα ξεχώριζα τον αγαπημένο μου πολυπρωταγωνιστή της σεζόν, Μιχαήλ Ταμπακάκη, αλλά και τη Φιόνα Γεωργιάδη που είναι σίγουρα πολύ όμορφη και έχει και τον πιο ενδιαφέροντα ρόλο στη σειρά. Τέλος, να αναφέρουμε πως τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέργιος Κωνσταντινίδης.

Αντωνάτος - Υπογραφή

Φωτεινή Αθερίδου

Φιόνα Γεωργιάδη

Σταύρος Τσουμάνης

banner

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα