Follow us

Ναυάγιο στη συνέργασία του Χάρη Ρώμα με την ΕΡΤ | Οι τελευταίες πληροφορίες

Εκτός ΕΡΤ το "Πεφταστέρι" του Χάρη Ρώμα;

Χάρης Ρώμας

Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζουν οι ιθύνοντες των καναλιών τα προγράμματα και τις παραγωγές που θα βγουν στον τηλεοπτικό αέρα το β' μισό της σεζόν. Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ βρισκόταν το τελευταίο διάστημα ο Χάρης Ρώμας προκειμένου να φιλοξενήσει τη νέα του τηλεοπτική δουλειά.

Σύμφωνα όμως με τη Real Life, σε ναυάγιο οδηγούνται οι επαφές του γνωστού ηθοποιού με την ΕΡΤ για τη νέα του σειρά "Πεφταστέρι". Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι διαπραγματεύσεις για την υλοποίηση της σειράς, στην οποία ένας παλιός σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος βλέπει την καριέρα του να σβήνει, αναλαμβάνει μια νεαρή ηθοποιό και της δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία, τη δεκαετία του ’60.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της εφημερίδας, οι συζητήσεις ανάμεσα στην ΕΡΤ και τον δημοφιλή δημιουργό, παρότι υπήρξαν όντως αρκετά προχωρημένες, τελικά δεν οδήγησαν σε συμφωνία. Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης "παγώνει" για την ώρα τις αποφάσεις για το β’ μισό της σεζόν, καθώς το ενδεχόμενο εκλογών αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με τις ανάγκες της σε νέο πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα