Follow us

"Βραχιόλι της Φωτιάς" | Ποιοι πρωταγωνιστές υπέγραψαν για τη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ;

Ποιοι ηθοποιοί θα βρεθούν τελικά στο "Βραχιόλι της Φωτιάς";

ΕΡΤ Rnew

Ακόμα μία σειρά, με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, ετοιμάζει η ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν. Η δημόσια τηλεόραση ακολουθώντας το φετινό της μοτίβο θα προχωρήσει στη μεταφορά του γνωστού μυθιστορήματος "Το βραχιόλι της φωτιάς" της Βεατρίκης Σαΐα-Μαγρίζου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, τη σκηνοθεσία της νέας υπερπαραγωγής έχει αναλάβει ο Γιώργος Γκικαπέπας, το σενάριο ο Νίκος Απειρανθίτης με τη Σοφία Σωτηρίου, ενώ ο Μίνως Μάτσας θα "ντύσει" τη σειρά με τη μουσική του. Σύμφωνα με τη Real News, μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές στο καστ, η διανομή των ρόλων ολοκληρώθηκε και μπορεί ο Γιώργος Καραμίχος και η Νένα Μεντή να μην βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως είχε αρχικά γραφτεί, ωστόσο πλήθος έμπειρων, αλλά και νέων ταλαντούχων ηθοποιών θα συμμετάσχουν στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ο Οδυσσέας Σταμούλης, που υπέγραψε πριν από λίγες μέρες, αλλά και η Νεφέλη Κουρή, που γνωρίσαμε στις "Άγριες Μέλισσες". Οριστικά επίσης εντάσσονταi σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, αλλά και η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Δημήτρης Αριανούτσος, που πρωταγωνιστούν την περίοδο αυτή "Ψέματα" του Alpha.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα