Follow us

"Καλό Μεσημεράκι" | Ποιες αλλαγές εξετάζονται για του χρόνου;

Οι σκέψεις του ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Καλό Μεσημεράκι Rnew

Με εντατικούς ρυθμούς οι ιθύνοντες στα επιτελεία των σταθμών έχουν αρχίσει τις συσκέψεις και τις συζητήσεις για τα προγράμματα και τις τελικές αποφάσεις για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, μιας και σε λίγες εβδομάδες η σεζόν ολοκληρώνεται.

Σύμφωνα με την Real, έντονος είναι ο προβληματισμός του ΣΚΑΙ για το "Καλό Μεσημεράκι". Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά φέτος φαίνεται να δέχεται ισχυρές πιέσεις από τον ανταγωνισμό γεγονός που έχει οδηγήσει στο να υπάρχουν σκέψεις για το πως θα ξεπεραστει το εμπόδιο αυτό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μια από τις αλλαγές που θα λειτουργήσει ως τονωτική ένεση και εξετάσει το κανάλι του Φαλήρου είναι η επιστροφή του ζωντανού κοινού στο πλατό. Μετά τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού, οι υπεύθυνοι του σταθμού ευελπιστούν το κοινό να δώσει ξανά ζωντάνια και παλμό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, η εφημερίδα αναφέρει τόσο η Ματίνα Νικολάου ως Βάνια, όσο και η μπάντα Alcatrash θα παραμείνουν στη θέση τους, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές στις στήλες και το περιεχόμενο. Όλα ωστόσο θα συζητηθούν και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν αφού ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα