Follow us

5 εστιατόρια εκτός πιάτσας που αξίζουν τη διαδρομή

Μακριά από πιάτσες, σε μη κομβικές τοποθεσίες χωρίς γαστρονομικό status, μια νέα κάστα χώρων εστίασης δίνει το πράσινο φως σε μαγειρικές, που αγαπούν την καλή πρώτη ύλη.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
5 εστιατόρια εκτός πιάτσας που αξίζουν τη διαδρομή

Μακριά από πιάτσες, σε μη κομβικές τοποθεσίες χωρίς γαστρονομικό status, μια νέα κάστα χώρων εστίασης δίνει το πράσινο φως σε μαγειρικές, που αγαπούν την καλή πρώτη ύλη. Η ανάγκη της γευστικής αποκέντρωσης, και σε ελληνικό έδαφος, εξελίσσεται με γοργούς πλέον ρυθμούς σε ανερχόμενη τάση.

Annie fine cooking

"Πάω κόντρα σε ό,τι είναι trend". Κάπως έτσι ξεκινούν οι πρώτες συστάσεις των πιάτων της Σταυριανής Ζερβακάκου σε αυτό το κομψό εστιατόριο 50 μόλις μέτρα από τον Άγιο Παντελεήμονα Ιλισσού και την πολυσύχναστη Καλλιρρόης στον Νέο Κόσμο. Η Ιόλη Βρυχέα και ο Πάνος Στογιάννης ("Bartesera"), έχουν κάνει μια πολύ νόστιμη συμμαχία με την βραβευμένη με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το Αθηνόραμα (στο ξενοδοχείο "Κυρίμαι") σεφ, εφαρμόζοντας ένα τολμηρό μοντέλο εστίασης: Μενού με πυρήνα το τρίπτυχο εποχικότητα-εντοπιότητα-αειφορία, που αλλάζει καθημερινά και πρωταγωνιστή την καλή πρώτη ύλη σε ένα μαγαζί της γειτονιάς, μακριά από πιάτσες.

Διάβασε περισσότερα στο Αthinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα