Follow us

"J2US" | Αυτοί είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι του μεγάλου τελικού! Όλες οι πληροφορίες για όσα ετοιμάζουν επι σκηνής

Ο τελικός του "J2US" πρόκειται να είναι γεμάτος εκπλήξεις

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
J2US LOGO

Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι για τον μεγάλο τελικό του "J2US" και από αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν λαμπερά αστέρια της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής.

οι ΜΕΛΙSSES λοιπόν ετοιμάζονται να μας ξεσηκώσουν και μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς θα τραγουδήσουν στο μεγάλο τελικό του "Just The 2 Of Us", στον Alpha, το βράδυ του Σαββάτου της Πρωτοχρονιάς.

Το εντυπωσιακό τους show θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο "Αν" του Χρήστου Μάστορα, που βρίσκεται σταθερά στο top10 του ραδιοφωνικού airplay και σκαρφάλωσε αμέσως στις πρώτες θέσεις των YouTube trends, όπου μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views μέσα σε λίγες ημέρες.

Παράλληλα, πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκρότημα επέστρεψε στο "BOX Athens" για 6η συνεχόμενη χρονιά επιτυχίας, δημιουργώντας και πάλι τον απόλυτο live clubbing προορισμό. Μετά την τεράστια επιτυχία των πρώτων εμφανίσεων , οι MEΛΙSSES και η Τάμτα αποφάσισαν, εκτός από την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 1 Ιανουαρίου, να πραγματοποιήσουν ακόμα ένα εκρηκτικό party την Κυριακή 2 Ιανουαρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα