Follow us

Black Friday | Τα dos και don'ts για να εκμεταλλευτείς τις προσφορές και να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Αποφάσισε εάν θα προχωρήσεις σε μία αγορά, κάνοντας στον εαυτό σου οχτώ ερωτήσεις.

MadameFigaro
ΓΡΑΦΕΙ: MADAMEFIGARO
Black Friday

Υπάρχει μία συγκεκριμένη Παρασκευή του χρόνου, που έρχεται λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων και συνδυάζει όλα όσα μπορούν να ενθουσιάσουν μία fashionista. Ο λόγος για τη Black Friday, την Παρασκευή του χρόνου που καταστήματα και brands προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις, τις οποίες μπορείς να αξιοποιήσεις για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα και το στιλ σου.

Φέτος, η Black Friday είναι στις 26 Νοεμβρίου και θα πρέπει να σε βρει προετοιμασμένη, εάν θέλεις να κάνεις τις πιο έξυπνες και χρήσιμες αγορές. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε οχτώ ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στον εαυτό σου πριν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι.

"Υπάρχει στη λίστα μου;"

Εάν στη φετινή Black Fiday, έχεις θέσει ως στόχο να κάνεις έξυπνες και σωστές αγορές, η δημιουργία λίστας είναι αναπόσπαστο κομμάτι. Προϋποθέτει πως θα πρέπει να έχεις κάνει εκκαθάριση στη γκαρνταρόμπα σου ώστε να δημιουργήσεις μία λίστα με όλα όσα λείπουν από αυτή και αξίζει να αγοράσεις.

Κάθε φορά που κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ σου αποσπάσει την προσοχή, θα πρέπει να ανατρέχεις στη λίστα σου για να τσεκάρεις εάν όντως το θέλεις και το χρειάζεσαι. Εάν υπάρχει σε αυτήν καλώς, εάν όχι θα πρέπει να το βγάλεις από το καλάθι σου.

"Θα το αγόραζα εάν δεν είχε έκπτωση;"

Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος κίνδυνος την περίοδο των εκπτώσεων. Οι αλλαγές στις τιμές και η διάθεση ανανέωσης που έχεις σε οδηγεί σε λανθασμένες και συχνά άσκοπες αγορές. Ωστόσο, λίγο πριν κάνεις μία ακόμα άσκοπη αγορά, πάρε μία ανάσα και σκέψου εάν όντως θα το αγόραζες εάν δεν είχε έκπτωση. Εάν απαντήσεις με ειλικρίνεια ναι, τότε αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου. Εάν όμως σκεφτείς λίγο καλύτερα και συνειδητοποιήσεις πως θέλεις να το αγοράσεις επειδή είναι σε έκπτωση, θα πρέπει να μείνεις μακριά από την εν λόγω αγορά.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Το update για την κατάσταση υγείας του ποδιού της Victoria Beckham μετά το ατύχημα που είχε

Ήταν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν η επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι ένα ατύχημα την οδηγήσε στο να "δέσει" το πόδι της και στη συνέχεια να περπατά αναγκαστικά με πατερίτσες

13 Μαϊ 2024 17:30