Follow us

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου

Προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν από 11-15 μοίρα στους πλανήτες τους στα ζώδια αυτά.

MissBloom.gr
ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM.GR
Ολική έκλειψη σελήνης

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 12.40 μοίρα του Σκορπιού και κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Ενώ νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, το τετράγωνο Άρη/Κρόνου μιλά για μια ακατάλληλη περίοδο καθώς ότι ξεκινήσει τώρα, θα έχει πολλά εμπόδια και καθόλου εύκολη πορεία. Προετοιμάζουμε λοιπόν σωστά το έδαφος πριν ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο για να έχει ευτυχή κατάληξη. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε απρόσμενα γεγονότα και μεγάλες αντιπαραθέσεις. Είναι μια εμπόλεμη περίοδος.

Προσοχή στα νεύρα, τον εκνευρισμό που οδηγεί σε άσχημα αποτελέσματα, προσοχή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που είναι θαμμένα στο υποσυνείδητο, να διώξουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να έρθουμε αντιμέτωποι με τις αλήθειες μας. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στην εσωτερική μας δύναμη και την αληθινή αγάπη.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Δες περισσότερα στο Missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα