Follow us

"Dot" | Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης έρχονται πολύ σύντομα παραδίδοντας ένα εμπλουτισμένο "Dot"

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Νάντια Μπουλέ Μίνως Θεοχάρης

Το "Dot” επιστρέφει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ με τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη στο τιμόνι της παρουσίασης. Τα Σαββατοκύριακά πρόκειται να είναι κάτι παραπάνω από πλούσια, ξεκινώντας από εκείνο της μεγάλης πρεμιέρας το Σάββατο και την Κυριακή στις 16:30. Το "Dot" μένει πιστό στην ταυτότητά του, παράλληλα όμως δείχνει εμπιστοσύνη σε νέες ιδέες.

Ιδιαίτεροι καλεσμένοι, συνεντεύξεις προσωπικές ιστορίες, θέματα πόλης, ομορφιάς, μόδας, σχέσεων και life tips θα έχουν την τιμητική τους. Η ομάδα της Νάντιας Μπουλέ και του Μίνωα Θεοχάρη αποτελείται από πρόσωπα έμπειρα στον τομέα τους, και πανέτοιμα να κρατήσουν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο Γιάννης Αποστολάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη φορούν και φέτος τις ποδιές τους και μας μαθαίνουν νόστιμες και εύκολες συνταγές. Την παρέα μεγαλώνει με τη σειρά της, η Ράνια Θρασκιά Παιδαγωγός-Οικογενειακή Σύμβουλος MSc,η οποία μοιράζεται τις γνώσεις της για θέματα σχέσεων και οικογένειας.

Παράλληλα, η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Μαριάννα Παινέση μας φέρνουν κοντά σε ό,τι νέο κυκλοφορεί στον χώρο της ομορφιάς ενώ η Ιωάννα Μαρζτούκου δίνει συμβουλές μόδας. Τέλος, σε όλες τις πρεμιέρες της πόλης, θα δίνουν πρώτες το παρόν η Φανή Γεωργακοπούλου και η Τατιάνα Χατζή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα