Follow us

"Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" | Πρόσωπο - έκπληξη στην κριτική επιτροπή

Ποιο πρόσωπο-έκπληξη θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή;

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζονται στον ΑΝΤ1 για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο". Ο νέος κύκλος του show που θα μεταδοθεί από την συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου ετοιμάζεται και οι συσκέψεις πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη προκειμένου να κλείσει το οριστικό καστ της κριτικής επιτροπής αλλά και της παρουσίασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso", το πρόσωπο-έκπληξη που είπε το πολυπόθητο "ναι" για να είναι στην κριτική επιτροπή του show είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, θα κάτσει στην καρέκλα του κριτή και μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει ξανά στην βραδινή ζώνη του σταθμού. Δίπλα της σύμφωνα με την εφημερίδα θα κάτσουν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όσον αφορά την παρουσίαση, δεν έχει κλείσει ακόμα, ωστόσο, όπως αναφέρει η "Espresso" από τα πολλά πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό η Έλενα Τσαβαλιά και ο Νικόλας Ράπτης κέρδισαν τις εντυπώσεις και αναμένουν την τελική απόφαση του σταθμού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα