Follow us

"Καλό Μεσημεράκι" | Φινάλε με πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης

Το μεγάλο πάρτι του Νίκου Μουτσινά στο "Καλό μεσημεράκι" κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Καλο μεσημεράκι φινάλε

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό μεσημεράκι” ολοκλήρωσε την φετινή τηλεοπτική πορεία την Δευτέρα και οι τηλεθεατές έδωσαν αισθητά το παρόν. Η αυλαία της εκπομπής έπεσε με επεισοδιακό τρόπο, ο Νίκος Μουτσινάς δεν ήξερε για άλλη μία φορά τι τον περίμενε από την Βάνια και τους Alcatrash, ενώ λαμπεροί καλεσμένοι τίμησαν με τον παρουσία τους το εορταστικό πλατό. Όλα αυτά έκλεισαν με το πρόγραμμα να τερματίζει πρώτο στην ζώνη μετάδοσης του για ακόμη μία σεζόν.

"Καλό Μεσημεράκι" | Φινάλε με πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης

Ειδικότερα, το "Καλό Καλοκαιράκι” που θέλησε να ευχηθεί ο Νίκος Μουτσινάς έδωσε στην εκπομπή 25,9% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54 και 20,5% στο γενικό σύνολο του κοινού. Παράλληλα, 1.563.309 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή για έστω και ένα λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως και κατά την διάρκεια της σεζόν τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά υψηλά.

Για την ακρίβεια, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διατήρησε την πρωτιά στην ζώνη μετάδοσης του, με το ποσοστό του δυναμικού κοινού να ανέρχεται στο 19,7% ενώ στο 17,4% για το γενικό σύνολο του κοινού. Επίσης, 1.193.817 άτομα παρακολούθησαν καθημερινά έστω για ένα λεπτό το "Καλό μεσημεράκι”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα