Follow us

Το "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" επιστρέφει στην ΕΡΤ1!

Ο Πλάτανος έκλεισε τα 100 επεισόδια και επιστρέφει (και) κάθε Παρασκευή στη συχνότητα της ΕΡΤ1!

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Τα 100 επεισόδια έκλεισε την Καθαρά Δευτέρα η κωμική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο".

Μάλιστα, η αγαπημένη σειρά που έκανε τους τηλεθεατές να επιστρέψουν καθημερινά στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης πλέον ξεπέρασε την ειδική περίοδο που διένυε λόγω των γνωστών καταιγιστικών εξελίξεων και πλέον θα μεταδίδεται και κάθε Παρασκευή στις 20:00.

Στο διάστημα αυτό βέβαια πάνω από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές έχουν προτιμήσει τη συγκεκριμένη σιερά. Το συγκεκριμένο νούμερο μπορεί να θεωρείται αυτονόητο στο prime time κάποιων ιδιωτικών καναλιών, αλλά δεν ήταν καθόλου δεδομένο για τη δημόσια τηλεόραση, καθώς η ΕΡΤ είχε να εντάξει στο πρόγραμμά της καθημερινή σειρά για περισσότερα από είκοσι χρόνια και συγκεκριμένα από το μακρινό 1999.

Είναι εντυπωσιακό ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen, το -φαινομενικά ήσυχο- χωριό του Πλατάνου από τον προηγούμενο Οκτώβριο, που άρχισε να μεταδίδεται, το "επισκέπτονται" καθημερινά περισσότεροι από 425.000 τηλεθεατές και έχει μέση τηλεθέαση 9,4%.

Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί πως στα νούμερα δεν συμπεριλαμβάνονται οι δεκάδες χιλιάδες οικογένειες που παρακολουθούν καθημερινά ή τα Σαββατοκύριακα τον Πλάτανο μέσα από το ERTFLIX και δεν προσμετρώνται, βέβαια, στα στοιχεία της Nielsen.

"Χαιρέτα μου τον Πλάτανο " Δευτέρα με Παρασκευή στις 20:00 στην ΕΡΤ1

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα