Follow us

Survivor: Στον «τοίχο» η Δήμητρα από τους συμπαίκτες της & οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμη ένα συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο #survivorGR. 

Survivor

Μετά το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, Έλληνες και Τούρκοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να μιλήσουν με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Ατζούν Ιλιτζαλί και για να θέσουν τους τρεις υποψήφιους παίκτες.

Ωστόσο πριν την ψηφοφορία, ο Έλληνας παρουσιαστής θέλησε να μιλήσει με τους παίκτες και να μάθει πως είναι το κλίμα στην ομάδα. Ο Βασίλης Βασιλικός κατηγόρησε την Δήμητρα πως φοράει προσωπείο και πως λέει συνεχώς ψέματα, ενώ τρώει κρυφά.

Τότε η παίκτρια με την σειρά της είπε: «Δεν έχω παραβιάσει κανόνες της καλύβας. Διαφωνώ ότι φοράω προσωπεία. Το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι το ότι είμαι αληθινή. Δεν ξέρω γιατί το λέει αυτό, δεν ξέρω γιατί το ξεφουρνίζει έτσι εδώ πέρα. Καλό θα ήταν αν κάποιος ενοχλείται από κάποιον, να το συζητάει, να γίνει μια συζήτηση»



Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την τούρκικη ομάδα, η οποία νωρίτερα είχε χάσει στο αγώνισμα της ασυλίας. Από την ψηφοφορία βγήκε η Ετζέμ, ενώ η Μελίσα και ο Γιουσούφ, οι οποίοι είχαν την ατομική ασυλία, έθεσαν τον Οκάι και τον Χακάν αντίστοιχα για υποψήφιους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα