Follow us

Διάσημα κεφάλια σου δείχνουν πώς να κουρευτείς αν χάνεις τα μαλλιά σου: Πως θα καμουφλάρουν την αραίωση;

Τριχόπτωση, αραίωση, ανδρογενής αλωπεκία.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
chris martin

Όποια λέξη κι αν χρησιμοποιείς για τα μαλλιά σου που καθημερινά ολοένα και χάνουν την πυκνότητά τους, το πρόβλημα δεν πρόκειται να εξαφανιστεί. Άλλωστε, οι δύο κύριες αιτίες του φαινομένου της φαλάκρας είναι η γενετική προδιάθεση και η γήρανση του οργανισμού. Άλλοι παράγοντες που μπορούν να επισπεύσουν την απώλεια μαλλιών είναι η κακή διατροφή, το άγχος, το κάπνισμα αλλά και η χρόνια έλλειψη ύπνου.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αλλάζοντας μερικές κακές συνήθειές μπορείς τουλάχιστον να επιβραδύνεις την εξάπλωση του φαινομένου και να κρατήσεις όσο περισσότερο γίνεται τις τρίχες πάνω στο κεφάλι σου, ενώ επιλέγοντας το σωστό κούρεμα να καμουφλάρεις τις προβληματικές περιοχές.

Για το δεύτερο, κλέψε ιδέες από τα haircuts διάσημων αντρών που αν και έχουν αρχίσει να τα χάνουν εδώ και καιρό, ποτέ δεν τα «'χασαν».

Chris Martin - Quiff effect

Διάσημα κεφάλια σου δείχνουν πώς να κουρευτείς αν χάνεις τα μαλλιά σου

Ιδανικό αν η αραίωση έχει πλήξει τους κροτάφους σου.

Το κούρεμα: Τα μαλλιά είναι πιο πυκνά και κυματιστά στην κορυφή και κοντοκουρεμένα περιμετρικά.

Πώς θα το πετύχεις: Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεσαίου ύψους fade, που ξεκινάει να σβήνει από πάνω, περίπου από το ύψος των φρυδιών, προς τα κάτω. Για να είναι το αποτέλεσμα καλαίσθητο και να έχει κίνηση το μικρό λοφίο σου, τα μαλλιά στην κορυφή πρέπει να είναι ελάχιστα φιλαρισμένα, χωρίς έντονες ψαλιδιές στο τελείωμα της τρίχας.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα