Follow us

Πριγκίπισσα Ευγενία - Meghan Markle - Kate Middleton: Τελικά ποια πριγκίπισσα κατάφερε το τέλειο bridal αποτέλεσμα;

Πολλοί είναι οι celebrity γάμοι που έχουν τραβήξει την προσοχή μας τα τελευταία χρόνια. Μια ιδιαίτερη κατηγορία είναι οι royal γάμοι, που έχουν λίγη παραπάνω λάμψη, λίγο παραπάνω glamour. Οι τρεις σημαντικότεροι είναι αυτή της Kate Middleton, της Meghan Markle και της Πριγκίπισσας Ευγενίας, που ήταν μάλιστα και ο πιο πρόσφατος.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ευγενία, Μέγκαν, Κέιτ

Όλες οι νύφες κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να κάνουν όλο τον πλανήτη να μιλάει γι’ αυτές, ποια όμως ήταν η πιο ωραία, η πιο αξέχαστη από όλες; Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά.

Πριγκίπισσα Ευγενία - Meghan Markle - Kate Middleton

H Kate Middleton παντρεύτηκε το 2011 φορώντας ένα υπέροχο Alexander McQueen νυφικό. Ολόλευκο με κομψό μπούστο από δαντέλα και μακρύ μανίκι, μας θύμισε κάπως και τη Grace Kelly. Μια μικρή τιάρα και ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια και φυσικά ένα μακρύ πέπλο ολοκλήρωναν τη bridal εμφάνισή της που ήταν μια από τις πιο ωραίες στην ιστορία των βασιλικών γάμων.

Πριγκίπισσα Ευγενία - Meghan Markle - Kate Middleton - εικόνα 2

H Meghan Markle παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο και η αλήθεια είναι πως ήταν πολύ πιο ωραία από ότι περιμέναμε. Όχι, δεν είναι ότι δεν της είχαμε εμπιστοσύνη, όμως κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να μεταμορφωθεί σε πραγματική πριγκίπισσα και έτσι άξιζε ένα παραπάνω credit για την επιλογή αυτού του Givenchy νυφικού με το boat neck και το πολύ απλό σχέδιο.

Πριγκίπισσα Ευγενία - Meghan Markle - Kate Middleton - εικόνα 3

Η πιο πρόσφατη νύφη ήταν η Πριγκίπισσα Ευγενία η οποία παντρεύτηκε πριν από μερικές μέρες. Tο νυφικό της σχεδίασαν ο Petter Pilotto και ο Christopher De VOS και η αλήθεια είναι ότι ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων, μιας και μέχρι πρότινος δε θα λέγαμε ότι έχει κάνει και τις πιο stylish εμφανίσεις του κόσμου. Παρόλα αυτά το bridal look της ήταν αψεγάδιαστο και γι’ αυτό όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτό.

Δες περισσότερα στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα