Follow us

Τα λάθη που κάνεις και βγαίνεις εκτός budget: Αυτοί είναι οι τέσσερις βασικοί λόγοι!

Τον τελευταίο καιρό έχεις παρατηρήσει ότι αδυνατείς να φέρεις βόλτα τα οικονομικά σου; Ότι τα χρήματα μία που μπαίνουν στον τραπεζικό σου λογαριασμό και μία που κάνουν φτερά, σχεδόν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο;  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Τα λάθη που κάνεις και βγαίνεις εκτός budget

Λυπάμαι, που θα σε κακοκαρδίσω αλλά θα είναι για το καλό σου, πίστεψέ με.

Δεν φταίει μόνο η κρίση που με το που πληρώνεσαι μένεις ταπί και ψύχραιμος, αλλά και η κακή διαχείριση που εσύ ο ίδιος κάνεις στο πορτοφόλι σου. Τουλάχιστον, η πρώτη δεν είναι στο χέρι σου για να τη διορθώσεις. Η δεύτερη, όμως, είναι και ήρθε ο καιρός να λάβεις τα μέτρα σου.

Ακολουθούν τα τέσσερα βασικά λάθη που κάνεις και σχεδόν κάθε μήνα βγαίνεις εκτός budget.

Ο προϋπολογισμός σου είναι πολύ αυστηρός

Στην προσπάθειά σου να κάνεις οικονομία και να αποταμιεύσεις ό,τι μπορείς, βάζεις στον εαυτό σου δύσκολα. Για την ακρίβεια πολύ δύσκολα. Διαμορφώνεις ένα αυστηρό πρόγραμμα, στο οποίο δεν αφήνεις λίγο χώρο για να ξοδέψεις ένα μικρό χρηματικό ποσό σε πράγματα που σε διασκεδάζουν και σε ικανοποιούν, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι μονίμως πιεσμένος και στερημένος. Και η στέρηση ξέρεις πού οδηγεί; Στην ξαφνική εκτόνωση, που στην περίπτωση τη δική σου μεταφράζεται σε μία αλόγιστη σπατάλη, την οποία αμέσως μόλις κάνεις θα μετανιώσεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο askmen.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα