Follow us

Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη σημαίνει και νέα ξεκινήματα. Το γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου προτρέπει για νέα ξεκινήματα σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Τα ξεκινήματα αυτά γίνονται με λογική, πρακτικότητα και υγιή τρόπο.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου

Είμαστε πιο προσεκτικοί και επιμελείς και δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Κάνουμε τα πάντα για να λειτουργήσουν όλα τέλεια. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινότητάς μας με ουσιαστικό τρόπο. Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε ένα νέο σχέδιο ή για να κάνουμε μια δίαιτα.

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Βάζουμε μια τάξη στη ζωή μας και την μεταμορφώνουμε αφήνοντας πίσω το παρελθόν.


Η ευνοϊκή συμμετοχή Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει επιτυχίες σε επιχειρηματικό και οικονομικό επίπεδο. Προσοχή όμως γιατί η αντίθεση της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις ή μια αποσταθεροποίηση. Καλό θα ήταν να κυνηγάμε κάτι λογικό και όχι κάτι εφήμερο ή φανταστικό.

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.


Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα