Follow us

Με αυτές τις συνταγές δεν θα παραλείπεις ποτέ το πρωινό γεύμα: Πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία!

Αν ένα γεύμα δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την καθημερινότητά σου τότε αυτό είναι το πρωινό. Γιατί όμως συχνά το παραλείπουμε; Σίγουρα η προετοιμασία του το πρωί παίρνει αρκετή ώρα (ειδικά άμα θέλεις να παραμείνεις λίγο ακόμη στο κρεβάτι) γι αυτό μία ιδανική λύση είναι να το προετοιμάσεις είτε από το προηγούμενο βράδυ είτε νωρίς το πρωί. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Με αυτές τις συνταγές δεν θα παραλείπεις ποτέ το πρωινό γεύμα

Ένα ισορροπημένο πρωινό το οποίο συνδυάζει πρωτεΐνη και φυτικές ίνες θα σου προσφέρει ευεξία και ενέργεια, δύο αναγκαία στοιχεία δηλαδή που χρειάζεται ο οργανισμός σου ώστε να αντεπεξέλθει σε μία απαιτητική ημέρα. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο νόστιμες συνταγές για να μην παραλείψεις ποτέ ξανά το πρωινό σου γεύμα.

Mini quiche με μανιτάρι και κατσικίσιο τυρί


Υλικά
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο (και λίγο ακόμα για να το απλώσεις στο ταψί για τα muffin)

200gr μανιτάρια, ψιλοκομμένα

2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο

4 αυγά

2 φλιτζάνια γάλα

3/4 φλιτζάνι αλεύρι ολικής αλέσεως

1 κουταλάκι του γλυκού baking powder

170 gr κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο

αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση
1. Άλειψε μία φόρμα για muffins με βούτυρο και προθέρμανε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Σε μία μέτρια κατσαρόλα σε μεσαία φωτιά σοτάρισε τα μανιτάρια στο βούτυρο μαζί με το δενδρολίβανο. Ανακάτεψε για περίπου 4 με 5 λεπτά μέχρι να απελευθερώσουν τα ζουμιά τους και ρίξε από πάνω αλάτι.

2. Παράλληλα σε ένα μέτριο μπολ χτύπησε το γάλα μαζί με τα αυγά και ρίξε μέσα το αλάτι, το πιπέρι, το κατσικίσιο τυρί, το αλεύρι και το baking powder. Πρόσθεσε μέσα στο μείγμα αυγών τα μανιτάρια και ανακάτεψε καλά.

3. Στη συνέχεια χώρισε με μία κουτάλα το μείγμα και τοποθέτησε το σε μία φόρμα για muffins. Πρόσθεσε σε κάθε muffin δεδρολίβανο και ψήσε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.

Δες τις επόμενες συνταγές στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα