Follow us

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα μαθήματα που πήραμε από τη συνέντευξη του στο 60 Minutes του CBS

Διανύοντας την 5η του σεζόν στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στο πάνθεον της λίγκας, όντας παράλληλα στον προθάλαμο των υποψηφίων για MVP της σεζόν, με μέσους όρους που αγγίζουν τους 27.3 πόντος, τα 10 ριμπάουντ και τις 4,8 ασίστ ανά παιχνίδι.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Γιάννης Αντετοκούνμπο

Τα αμερικάνικα μέσα έχουν κατά καιρούς ασχοληθεί εκτενώς μαζί του και αυτή τη φορά ήρθε η σειρά του 60 Minutes. Ο Γιάννης κατάφερε να χωρέσει μια ολόκληρη ζωή μιλώντας στην ιστορικότερη εκπομπή σε προφίλ προσωπικοτήτων του CBS και τον Steve Kroft. Ανάμεσα σε όσα είπε υπάρχουν και κάποια πράγματα που μάλλον θα πρέπει να κρατήσεις στη μνήμη σου σχεδόν όσο τα εντυπωσιακά του καρφώματα και τις μεγαλοπρεπείς τάπες του Greek Freak.

Μην το βάζεις κάτω στις δυσκολίες
Την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σχεδόν όλοι τη γνωρίζουν, όπως και τα ζόρικα χρόνια της νιότης του. «Ξέρεις, ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε αρκετά χρήματα. Είχαμε όμως πολλή ευτυχία. Όταν επιστρέφαμε από μια δύσκολη μέρα, ήμασταν όλοι μαζί σ΄ένα δωμάτιο, στο ίδιο δωμάτιο. Διασκεδάζαμε. Γελούσαμε. Υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές, πουλούσαμε γυαλιά, ρολόγια. Μετά συνηθίζαμε να πουλάμε CDs, DVDs. Ήμουν ο καλύτερος πωλητής, δεν τα παρατούσα ποτέ και δίσταζα να ρωτάω για ότι δεν γνώριζα» ανέφερε στις ερωτήσεις του Kroft σχετικά με τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα