Follow us

Πώς θα αποφύγεις τη συζήτηση για τη σχέση σας όταν είστε fuck buddies : Ορισμένα μυστικά για να γλυτώσεις!

Τι να κάνεις για να μην καταστρέψουν οι τέσσερις αυτές λεξούλες -«Εμείς, δηλαδή τι είμαστε;»- την προσπάθειά σου να διατηρήσεις τα πράγματα μεταξύ σας ελεύθερα και casual.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Πώς θα αποφύγεις τη συζήτηση για τη σχέση σας όταν είστε fuck buddies

Ήπιατε τα ποτά σας, γελάσατε, φλερτάρατε, πήγατε σπίτι σου/της, κάνατε σεξ -για την ακρίβεια, τέλειο σεξ- και προτού πάρει ο καθείς το δρόμο του, εκείνη γυρίζει και σου λέει: «Γιάννη/Κώστα/Μπάμπη, θέλω να μιλήσουμε» και ξεστομίζει τις τέσσερις λεξούλες που σε καμία περίπτωση δεν ήθελες να ακούσεις εκείνη την ώρα -βασικά καμία ώρα- «Εμείς, δηλαδή τι είμαστε;».

Η συνέχεια γνωστή... Είστε φίλοι ή γκόμενοι ή μήπως ζευγάρι; Έχετε σχέση φιλική ή ερωτική; Είσαι φίλος της, το αγόρι της ή ο φίλος της με προνόμια; Και οι ερωτήσεις αυτού του είδους μπορούν να συνεχιστούν επ' άπειρον στο ίδιο μοτίβο, με εσένα να αναρωτιέσαι πώς στο καλό έφτασαν τα πράγματα σ' αυτό το σημείο, στη συζήτηση δηλαδή για τη σχέση σας, αφού έχετε ξεκαθαρίσει -άσε μας να έχουμε τις αμφιβολίες γι' αυτό- πως έχει η κατάσταση: είστε fuck buddies, έχετε ελεύθερη σχέση, κάνετε περιστασιακό σεξ.

Δες περισσότερα στο Askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα