Follow us

Αυτά κάνεις και καταστρέφεις το μούσι σου χωρίς να το καταλαβαίνεις : Αυτές είναι οι κακές συνήθειες!

Ο δρόμος για την απόκτηση μιας πυκνής και καλοσχηματισμένης γενειάδας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Απαιτεί χρόνο, υπομονή, επιμονή και φυσικά τη σωστή φροντίδα και περιποίηση.  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Αυτά κάνεις και καταστρέφεις το μούσι σου χωρίς να το καταλαβαίνεις

Υποπίπτοντας λοιπόν στα παρακάτω λάθη καθημερινά, το μόνο που καταφέρνεις είναι να σαμποτάρεις την προσπάθειά σου, να καταστρέφεις τις τρίχες σου και να ρισκάρεις την υγεία του δέρματος που βρίσκεται κάτω από τα μούσια σου.

Δεν δίνεις σημασία στο σωστό σβήσιμο
Το ίσως πιο συνηθισμένο λάθος, το οποίο κάνουν οι περισσότεροι όταν αφήνουν μούσια, είτε επειδή το αγνοούν, είτε επειδή απλά βαριούνται να ασχοληθούν, είναι το να μην δίνουν σημασία στο σωστό σβήσιμό τους. Τουτέστιν, αφήνουν τις τρίχες τους να κάνουν πάρτι στο λαιμό τους.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι στο λαιμό η τριχοφυΐα απαιτεί τριμάρισμα και πειθαρχία σ' ένα σχήμα U κατά μήκος του σαγονιού που να ξεκινάει κάτω από το ένα αυτί και να καταλήγει στο άλλο, δύο δάκτυλα πάνω από το μήλο του Αδάμ. Ό,τι μεσολαβεί το αφαιρείς με τη μηχανή ή το ξυράφι.

Και να θυμάσαι, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου, πρέπει να δίνεις και το σωστό σχήμα στο μούσι σου. Δηλαδή, αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, προτίμησε ένα τετράγωνο σβήσιμο , ενώ στην περίπτωση που έχεις έντονες γωνίες, καλό θα ήταν να δώσεις ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα πιο στρογγυλεμένο σβήσιμο.

Δες περισσότερα στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα