Κι αυτό, γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων φτιάχνεται με λάθος τρόπο. Ορίστε λοιπόν κάποια βήματα για να το κάνεις σωστά και να δικαιωθείς από το ζουμερό αποτέλεσμα.
Μην χρησιμοποιήσεις τίποτα κατεψυγμένο
Ή τουλάχιστον φρόντισε να το ξεπαγώσεις σωστά. Ιδανικά πρέπει το λουκάνικο ή το κρέας που θα χρησιμοποιήσεις αντ' αυτού να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, πριν ακουμπήσει τη σχάρα. Αυτό θα βοηθήσει να ψηθεί σωστά.
Πάντοτε σε σχάρα, με κάρβουνο
Καλός ο φούρνος αλλά το ψήσιμο στα κάρβουνα δίνει ακόμη περισσότερη γεύση. Μπορεί να έχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δίνει το ιδανικότερο αποτέλεσμα.
Διάβασε περισσότερα στο askmen.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr