ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
 • 01.10.201311:59

  Sexy Photo Of The Day

  Είναι τόσο απλό να ορίσεις το κόνσεπτ σε μία φωτογράφιση, αρκεί να έχεις φαντασία και τα κατάλληλα props. Η Μιράντα Κερ, εκτός από αυτά, διαθέτει και ένα εκπληκτικό κορμί, το οποίο στη φωτογραφία τούτη είναι ολόγυμνο και κρατά μόνο μία μπανάνα. Αυτό θα πει σέξι.

 • 30.09.201314:15

  Η Βάσω Βιλέγκας Αρνείται Να Δεχτεί Ότι Καλοκαίρι, Τέλος

  Μπορεί να λέγεται και εμμονή. Μπορεί όμως να λέγεται και οπτιμισμός, θετική σκέψη. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό της η Βάσω Βιλέγκας αλλά ξέρω ότι έχει τρομερό κορμί, το οποίο απλωσε στην ξαπλώστρα (27 Σεπτεμβρίου) και μας προκάλεσε εγκεφαλικά. Εγκεφαλικό μας προκάλεσε και ο Κοέλιο που διάβαζε αλλά δεν θα το κάνουμε θέμα (ακόμα).

 • 28.09.201323:35

  Η Κάντις Σουάνπολ Σου Δείχνει Τα Υπέροχα Οπίσθιά Της

  Όταν ο Θεός έπλασε την Κάντις Σουάνπολ, πρέπει να δοκίμαζε τις γλυπτικές του ικανότητες. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι έπλασε ένα τέτοιο κορμί και- κυρίως- αυτά τα οπίσθια. Όσο για την Κάντις, αφού έχει αυτά τα οπίσθια, πρέπει και να τα δείχνει. Και αυτή τη φορά επέλεξε ένα σκάφος αραγμένο λίγο έξω από το Σεν Τροπέ για να μας κάνει επίδειξη.

 • 26.09.201316:45

  Η Βάσω Βιλέγκας Απλώνει Το Κορμί Της Σε Καναπέδες

  Αυτό το κορίτσι μία εμφανίζεται ενταντικά, μία εξαφανίζεται μία και καλή και μετά την ψάχνουμε. Ίσως και γι' αυτό, όταν τελικά επιλέγει να εμφανιστεί, μας μένει αξέχαστη για πολύ καιρό. Τώρα επέλεξε απλά, αβάδιαστα, αβίαστα και αβασάνιστα να μας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι δείχνοντάς μας λίγο από το εκπληκτικό της κορμί.

 • 26.09.201309:11

  Sexy Photo Of The Day

  Σε ένα αριστοκρατικό κτίριο της Πόλης, η Αλεξάνδρα Λοΐζου φόρεσε κάτι απλό και πόζαρε. Όπου απλό, βάλε μία ολόκληρη τίγρη και όπου πόζαρε, βάλε τούρλωσε τα οπίσθια. Το αποτέλεσμα αυτό που αρμόζει στην περίσταση.

 • 25.09.201317:40

  Η Χριστίνα Αλούπη Παίζει Άτιμα

  Η Χριστίνα Αλούπη έχει το πιο άτιμο instagram account. Όχι, δεν το παίρνω πίσω. Κάθησα, το σκέφτηκα και νηφάλιος και πιωμένος και πάντα στο ίδιο καταλήγω. Η Χριστίνα Αλούπη δεν φέρεται καλά. Δεν είναι δίκαιη. Δεν παίζει σωστά. Δηλαδή μαθαίνουμε 8 μήνες τον χρόνο να ζούμε μακριά της και έρχεται το καλοκαίρι και ανεβάζει ανελέητα υπερσέξι φωτογραφίες στο instagram.

 • 25.09.201309:13

  Sexy Photo Of The Day

  Τι γίνεται όταν βάλεις την Ιρίνα Σάικ δίπλα από έναν πύργο φορώντας ψηλοτάκουνα και δείχνοντας τα υπέροχα οπίσθιά της; Γίνεται ακόμα και ο πύργος σέξι. Κι όμως. Τόσο μεγάλη είναι η δύναμη της Ιρίνα και του διαολεμένο της κορμιού.

 • 24.09.201315:15

  Σάσα Μπάστα: Δε Ριτέρν

  Η Σάσα Μπάστα επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες. Ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στο Caramela, με το μπούστο της, τις χειλάρες της, το σεξαπίλ της, τα όλα της βρε παιδί μου. Παρότι όμως είναι όλα στη θέση τους, κάτι εμάς μας φαίνεται διαφορετικό.

 • 24.09.201308:18

  Sexy photo Of The Day

  Ίσως έτσι να γεννήθηκε, ίσως να της βγήκε στην πορεία. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ζήσει πια φυσιολογικά. Δεν μπορεί να κάτσει φυσιολογικά, ούτε να σταθεί όρθια σαν νορμάλ άνθρωπος. Φαντάσου ότι ξαπλώνει στην παραλία κάπως έτσι, και δεν είναι η πρώτη φορά.

Λέων 23/07-22/08

Καθόλου δεν πρέπει να αποκλείεις αυτές τις μέρες έναν υπόγειο πόλεμο ανάμεσα σ' εσένα και μερικούς/ες συναδέλφους ή τον/την προϊστάμενο/προϊστάμενη σου. Φαρμακερά βλέμματα, τεταμένη ευγένεια, ψυχρότητα. Κάτι ετοιμάζεις μου φαίνεται...

Διάβασε την πρόβλεψη για όλα τα ζώδια τώρα!

Θέλεις να παίρνεις τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας κατευθείαν στο inbox σου;
Συμπλήρωσε το email σου από κάτω και θα σου στέλνουμε ένα ζουμερό newsletter και αγάπη