ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ
 • 11.10.201302:27

  Sexy Photo Of The Day

  Είναι άσχημο πράγμα η οικονομική κρίση. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι φεύγουν τα ελληνικά κορμιά για τα εξωτερικά και κάνουμε αμάν για να τις δούμε ξανά. Και άσε που, όταν μας προκαλούν από κάνα σόσιαλ, εμείς νιώθουμε μακριά και αποξενωμένοι. Σαν την Νταϊάνα Ιγροπούλου δηλαδή. Ακριβώς έτσι.

 • 10.10.201322:01

  Εβδομάδα Ελληνικής Πίστας By Yupiii

  Μετά την Κατερίνα, τα πράγματα γίνονται δύσκολα για την Εβδομάδα Ελληνική Πίστας. Aλλά. Υπάρχει ένα αλλά. Τεράστιο αλλά. Η Κατερίνα όταν βρίσκεται στην πίστα μοιάζει λίγο ξένη, λίγο παράταιρη. Γι' αυτό επιστρέφουμε με ένα κορίτσι που στα γονίδιά του έχει την πίστα βαθιά χαραγμένη. Στεφανία Γονίδη. 

 • 10.10.201302:25

  Sexy Video Of The Day

  Τι κι αν έχουμε ακόμα 3 μήνες γεμάτους για να αποχαιρετήσουμε το 2013. Τι κι αν δεν μας περνάει καν από το μυαλό το 2014, η Κέλι Μπρουκ φόρεσαι τα εσωρουχάκια της, πρόταξε το μπούστο της και έβγαλε βίντεο για το ημερολόγιο της νέας χρονιάς. Πολύ μπροστά το κορίτσι.

 • 09.10.201318:44

  Εβδομάδα Ελληνικής Πίστας By Yupiii

  Μέχρι τώρα, στην Εβδομάδα Ελληνικής Πίστας, έχουμε δει δύο κορίτσαρους, οι οποίοι ήταν λίγο άγνωστοι και ήθελαν την προσοχή μας. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με την Κατερίνα Στικούδη, η οποία ρολάρει από μόνη της.

 • 09.10.201301:50

  Sexy Photo Of The Day

  Για τη Μάιλι το αναλύσαμε πριν από λίγες μέρες ενδελεχώς και συμπέρασμα δεν βγάλαμε. Μόνο ότι γενικά λερώνεται εύκολα και αυτό βγάινει προς τα έξω. Α! Και ότι έχει μαυρίσει αλλά όχι πολύ. Α! Και ότι έχει ανύπαρκτο κώλο. Γενικά την ξέρουμε καλά τη Μάιλι πια.

 • 08.10.201318:04

  Εβδομάδα Ελληνικής Πίστας By Yupiii

  Η αναζήτηση είναι σκληρή, δύσκολη. Στο διάβα μας συναντάμε δοκιμασίες, Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες, όμως εμείς θα συνεχίσουμε την Εβδομάδα Ελληνικής Πίστας. Θα συνεχίσουμε να σου παρουσιάζουμε τους πραγματικούς λόγους που πρέπει να πας στα μπουζούκια και να κάτσεις πρώτο τραπέζι πίστα. Σήμερα έχουμε την Άννυ Ξαντινίδου που μαγέυει στο Vox.

 • 08.10.201300:50

  Sexy Photo Of The Day

  Η Στέλλα Καλλή είναι η αοιδός, που, όταν ανεβαίνει στην πίστα, τρίζουν τα τσιμέντα από την επιβλητική της παρουσία. Ε, αυτή η γυναικάρα ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία εν ώρα εργασίας και εν ώρα που το ακριβοθώρητο μπούστο της είναι σε έκθεση. Ευχαριστούμε.

 • 07.10.201316:09

  Εβδομάδα Ελληνικής Πίστας By Yupiii

  Το έχεις καταλάβει ότι σε αυτή τη στήλη βρισκόμαστε σε μία αέναη αναζήτηση της πιο σέξι γυναίκας.  Όλο τον χρόνο, την ψάχνουμε στο instagram. Τα καλοκαίρια την ψάχνουμε στις παραλίες. Και τον χειμώνα το βλέμμα μας στρέφεται στις πίστες. Εκεί που οι γυναίκες φοράνε ό,τι πιο καυτό έχουν στη ντουλάπα τους και μας προκαλούν ταχυπαλμίες.

 • 07.10.201314:49

  Sexy Photo Of The Day

  Η Κατερίνα Στικούδη είναι αγαπημένο κορίτσι αυτής της στήλης. Με τέτοιο κορμί άλλωστε πώς να μην είναι; Και τώρα που επέστρεψε στις πίστες, είναι σίγουρο πως θα τη βλέπουμε και στη στήλη ακόμα πιο συχνά.

Παρθένος 23/08-22/09

Σήμερα μάλλον θα υιοθετήσεις την γνωστή, υπεραναλυτική, παθιασμένη με τον έλεγχο και την οργάνωση περσόνα σου προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Ναι, αυτή η ίδια είναι που σε κάνει να επιστρέφεις το βράδυ σπίτι σου με πονοκέφαλο και να νιώθεις πως κανείς/καμιά εκεί έξω δεν σε καταλαβαίνει.

Διάβασε την πρόβλεψη για όλα τα ζώδια τώρα!

Θέλεις να παίρνεις τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας κατευθείαν στο inbox σου;
Συμπλήρωσε το email σου από κάτω και θα σου στέλνουμε ένα ζουμερό newsletter και αγάπη