Follow us

Eurovision 2013: Ο ελληνικός τελικός: Τα βίντεο της μεγάλης βραδιάς

Ο ελληνικός τελικός για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision ξεκίνησε λίγο μετά 21:00 με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

eurovision _ ελληνικός τελικός- Καπουτζίδης - Βανδή

Το show, που σκηνοθέτησε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ξεκίνησε με μια ατμοσφαιρική χορογραφία της οικοδέσποινας με τους guest stars της βραδιάς, Αλεξάντερ Ρίμπακ, Μαρίγια Σερίφοβιτς, Ντίμα Μπιλάν και Ρουσλάνα.

Eurovision 2013

Δέσποινα Βανδή και Ντίμα Μπίλαν στην έναρξη του ελληνικού τελικού

Eurovision 2013 - εικόνα 2

Η πρώτη εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη και της Δέσποινας Βανδή

Eurovision 2013 - εικόνα 3

Η δέυτερη εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη και της Δέσποινας Βανδή

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Ελένη Φουρέιρα μαζί με τη Ρουσλάνα για να ερμηνεύσουν το "Wild Dances", οι ΜΕΛΙSSES μαζί με τη Μαρίγια Σερίφοβιτς τραγουδώντας "Moljitva", ο Κώστας Μαρτάκης με τον Αλεξάντερ Ρίμπακ με το "Fairytale" και η Demy μαζί με τον Ντίμα Μπίλαν τραγουδώντας "Believe", ενώ την πρώτη ενότητα των εμφανίσεων έκλεισε η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τους Vegas τραγουδώντας το "My Number One".

Ελένη Φουρέιρα & Ρουσλάνα


ΜΕΛΙSSES και Μαρίγια Σερίφοβιτς


Κώστας Μαρτάκης και Αλεξάντερ Ρίμπακ


Demy και Ντίμα Μπιλάν


Έλενα Παπαρίζου και Vegas

Eurovision 2013 - εικόνα 4

Eurovision 2013 - εικόνα 5

Στη συνέχεια, στη σκηνή εμφανίστηκαν οι φετινοί υποψήφιοι. Πρώτη η Θωμαή Απέργη με το "One Last Kiss" (Panik Records), στη συνέχεια η Georgina μαζί με τον Alex Leon και το "Angel" (Panik Records), ενώ ακολούθησαν οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα και το "Alcohol Is Free" (Platinum Records) και έκλεισε η Αγγελική Ηλιάδη με το "Χίλιες Και Μία Νύχτες" (Platinum Records).

Θωμαή Απέργη

Eurovision 2013 - εικόνα 6

Eurovision 2013 - εικόνα 7

Georgina και Alex Leon

Eurovision 2013 - εικόνα 8


Koza Mostra και Αγάθωνας

Eurovision 2013 - εικόνα 9

Αγγελική Ηλιάδη

Eurovision 2013 - εικόνα 10

Eurovision 2013 - εικόνα 11

Από τη βραδιά δεν μπορούσαν να λείψουν οι περυσινές εκπρόσωποι Ελλάδας και Κύπρου, Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου, αντίστοιχα. Οι δυο γυναίκες τραγούδησαν μαζί το "Aphrodisiac" και το "La La Love" που τραγούδησαν πέρυσι στη σκηνή του διαγωνισμού.

Ελευθερία Ελευθερίου και Ήβη Αδάμου

Eurovision 2013 - εικόνα 12

Eurovision 2013 - εικόνα 13

Τη σκυτάλη στη συνέχεια παρέλαβε η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στον διαγωνισμό, Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία ερμήνευσε τη μπαλάντα με τίτλο "Αν με θυμάσαι" με την οποία συμμετέχει φέτος στην Eurovision.

Δέσποινα Ολυμπίου

Eurovision 2013 - εικόνα 14

Eurovision 2013 - εικόνα 15

Eurovision 2013 - εικόνα 16

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης συζητούν με μερικούς από τους προγούμενους νικητές του διαγωνισμού: Αλεξάντερ Ρίμπακ, Μαρίγια Σερίφοβιτς, Ντίμα Μπιλάν και Ρουσλάνα

Αμέσως μετά η κορυφαία συνάντηση επί σκηνής ήταν η συνύπαρξη της Έλενας Παπαρίζου και της Βίκυ Λέανδρος, που τραγούδησαν ντουέτο τη μεγάλη επιτυχία της διάσημης τραγουδίστριας "Apres Toi".

Eurovision 2013 - εικόνα 17

Eurovision 2013 - εικόνα 18

Eurovision 2013 - εικόνα 19

Έλενα Παπαρίζου και Βίκυ Λέανδρος μαζί στη σκηνή

Λίγο πριν τις 23.30, τα αποτελέσματα του ελληνικού τελικού ανακοινώθηκαν χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση: Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Μάλμε της Σουηδίας είναι το "Alcohol Is Free" των Koza Mostra και του Αγάθωνα (Platinum Records), οι οποίοι και ανέβηκαν στη σκηνή για να κλείσουν τη βραδιά με μια ακόμα ερμηνεία του κομματιού τους.

Eurovision 2013 - εικόνα 20

Koza Mostra και Αγάθωνας, στα παρασκήνια του ελληνικού τελικού, αμέσως μετά το τέλος της βραδιάς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα