Follow us

Χρυσές Σφαίρες 2013 : Οι μεγάλοι νικητές της 70ης απονομής

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton Hotel, του Μπέβερλι Χιλς, η 70η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Μπεν Άφλεκ  στις Χρυσές Σφαίρες Νικητής

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς που έφυγε με δυο πολύ σημαντικά Βραβεία ήταν η ταινία “Argo” και ο Μπεν Άφλεκ, που απέσπασε το Βραβείο «Καλύτερης δραματικής ταινίας» και «Καλύτερης σκηνοθεσίας». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν είναι καν υποψήφιος για το Όσκαρ Σκηνοθεσίας - παρά το γεγονός ότι συχνά οι Χρυσές Σφαίρες αναδεικνύουν τους ίδιους νικητές με αυτούς της μεγάλης βραδιάς των Όσκαρ.

Χρυσές Σφαίρες 2013

Ο Μπεν Άφλεκ

Με τρία βραβεία, όμως, αποχώρησε από τη βραδιά και η ταινία "Les Miserables", που αναδείχτηκε η «Καλύτερη ταινία (Κωμωδία ή μιούζικαλ)» ενώ μέσα από αυτή ξεχώρισαν οι πρωταγωνιστές Χιου Τζάκμαν και Αν Χάθαγουεϊ, οι οποίοι απέσπασαν τα Βραβεία Ανδρικού Ρόλου σε Κωμωδία/ Μιούζικαλ και Β’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία/ Μιούζικαλ αντίστοιχα (η Χάθαγουεϊ ήταν υποψήφια για Β' γυναικείο ρόλο - τον Α΄Γυναικείο Ρόλο σε Κωμωδία/ Μιούζικαλ κέρδισε η Τζένιφερ Λόρενς για το ρόλο της στο Silver Linings Playbook).

Χρυσές Σφαίρες 2013  - εικόνα 2

Ο Χιου Τζάκμαν στις Χρυσές Σφαίρες

Χρυσές Σφαίρες 2013  - εικόνα 3

Η Αν Χάθαγουεϊ

Η ταινία “Lincoln” έφυγε με ένα βραβείο, αυτό της «Α΄Ανδρικου Ρόλου σε Δραματική Ταινία» για τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ενώ το αντίστοιχο γυναικείο κέρδισε ηΤζέσικα Τσαστέιν για το ρόλο της στην ταινία “Zero Dark Thirty”.

Χρυσές Σφαίρες 2013  - εικόνα 4

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις κρατώντας το βραβείο του

Χρυσές Σφαίρες 2013  - εικόνα 5

Η Τζέσικα Τσσστεϊν

Η ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο “Django, ο Τιμωρός” κέρδισε το βραβείο Σεναρίου αλλά και Β' ανδρικου ρόλου ( Κρίστοφερ Βαλτζ).

Χρυσές Σφαίρες 2013  - εικόνα 6

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού έκανε η Αντέλ η οποία μάλιστα βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού για το Skyfall που ακούστηκε στην ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ.

Στις τηλεοπτικές κατηγορίες, η σειρά “Homeland” είχε την τιμητική της, αφού αναδείχτηκε η «Καλύτερη δραματική σειρά» ενώ οι πρωταγνιστές της, Κλερ Ντέινς και Ντάμιεν Λουις, πήραν τα Βραβεία Α' Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλο Σε Δραματική Σειρά αντίστοιχα.

Δες αναλυτικά όλους τους νικητές της 70ης Απονομής των Χρυσών Σφαιών ανά κατηγορία εδώ.

Δες ακόμη:

Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί (Μέρος 1ο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα