Follow us

Η αντίδραση της Ανδρομάχης όταν φλέρταραν τον Γιώργο Λιβάνη: "Μέσα μου είμαι λέαινα"

Η Ανδρομάχη αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν κατάλαβε ότι φλερτάρουν τη σχέση της, τον Γιώργο Λιβάνη

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης R

Συνέντευξη στο "ΟΚ" και στον Παναγιώτη Τσουκάρα παραχώρησαν ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη. Οι δύο τους μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Το ζευγάρι απάντησε μεταξύ άλλων αν υπάρχει περισσότερη ζήλια ανάμεσά του λόγω της δουλειάς τους.

"Είμαι ήρεμος άνθρωπος, αλλά αν δω κάποιον να ενοχλεί την κοπέλα μου θα επέμβω. Όσες φορές πήγα να την παρακολουθήσω σε live της ήμουν πολύ διακριτικός. Έχω εμπιστοσύνη στην Ανδρομάχη. Πιο παλιά δεν ήμουν έτσι. Πλέον, έχω αποφασίσει πως θα πρέπει να δείχνω εμπιστοσύνη στον άνθρωπό μου. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά της, νομίζω" απάντησε ο Γιώργος Λιβάνης.

Η Ανδρομάχη από τη μεριά της είπε: "Του έχω εμπιστοσύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που θα μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Θέλω όμως να υπάρχει σεβασμός. Αν δω κάποια κοπέλα να γίνεται προκλητική με τον Γιώργο, θα βάλω τα όριά μου".

Όπως μοιράστηκε, όταν συνέβη κάτι μπροστά της, η ίδια αντέδρασε με τον δικό της τρόπο: "Ναι έχει συμβεί και της έστειλα ένα σφηνάκι κέρασμα. Με χαμόγελο πάντα. Νομίζω ότι στην εποχή μας οι γυναίκες έχουν γίνει πιο διαχυτικές και έχουν μετατραπεί σε κυνηγούς. Επειδή όμως κι εγώ, αν και Ζυγός, μέσα μου είμαι λέαινα, προστατεύω όσα έχω για να τα έχω".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα