Follow us

Ξέσπασε ο Κώστας Τσουρός: "Αυτό που έγινε στον Νίκο Πολυδερόπουλο είναι απάνθρωπο"

Ο Κώστας Τσουρός κατά της "Super Κατερίνα" για το "πέσιμο" στον Νίκο Πολυδερόπουλο

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Το δημοσιογραφικό πέσιμο της "Super Κατερίνα" στον Νίκο Πολυδερόπουλο λίγες ημέρες μετά την απώλεια του αδερφού του σχολιάστηκε εντόνως στο 'Ακόμα δε είδες τίποτα".

Σημειώνουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός έχασε τον αδερφό του, Παντελή, από ανακοπή. Ο νεαρός ήταν 28 χρονών.

Διαβάστε Επίσης

Ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες του καταδίκασαν το περιστατικό ανάμεσα στην κάμερα της εκπομπής του Alpha και στον ηθοποιό. Η Νόνη Δούνια είπε: "Αυτό που είδα μπορώ να το χαρακτηρίσω θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια, εκεί που ένας άνθρωπος έχει υποστεί μία απώλεια, εσύ τον κυνηγάς για να του πάρεις μία δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή".

Για κακή τηλεόραση έκανε λόγο και ο Πάνος Κατσαρίδης ενώ διερωτήθηκε για το ποιος ευθύνεται γι αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε λέγοντας: "Για μένα αυτήν τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει ούτε ποιος δεν φταίει. Για μένα αρκεί να πούμε ότι αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο. Ούτε καν ανθρωποφαγικό, απάνθρωπο. Να κυνηγάει μία κάμερα ένα άνθρωπο που έχει χάσει τον αδερφό του λες και θα ανακαλύψει το έγκλημα. Ας μπουν κάποια όρια κάποια στιγμή, να μπουν και οι δημοσιογράφοι στη θέση των άλλων. Δεν γίνεται επειδή εμείς θέλουμε να έχουμε περιεχόμενο για τις εκπομπές μας, να φέρνουμε σε άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ CELEBRITIES

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά την είδηση πως ο Θανάσης Κουρλαμπάς ζήτησε την απομάκρυνσή του από τον "Μάρτυρα Κατηγορίας"

Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Πολυδερόπουλου μετά το ρεπορτάζ ότι ευθύνεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς για την απομάκρυνσή του από την παράσταση Μάρτυρας κατηγορίας

12 Απρ 2024 13:24