Follow us

Δήμητρα Σιγάλα: "Είναι μια απώλεια που μου στοίχισε πολύ, ήταν αιφνίδια"

Η Δήμητρα Σιγάλα για τη μεγάλη απώλεια που της στοίχισε

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Δήμητρα Σιγάλα (2)

Η Δήμητρα Σιγάλα παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Πράσινο για το περιοδικό "ΟΚ!". Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια ρωτήθηκε μεταξύ άλλων αν θα ήθελε να διαγράψει μία στιγμή από την τελευταία δεκαετία της ζωής της.

Έτσι, η ίδια μίλησε για την απώλεια της θείας της, η οποία έφυγε από κοντά της λόγω του κορονοϊού.

"Δύσκολη ερώτηση. Σίγουρα έχω ζήσει δυνατές απογοητεύσεις στη δουλειά, όπως όλοι. Αλλά είναι μια αρκετά ανασφαλής δουλειά, οπότε αυτές οι απογοητεύσεις ίσως και να με ωρίμασαν. Αυτό που θα ήθελα να διαγράψω είναι τις απώλειες. Πρόσφατα, με τον κορονοϊό, βίωσα την απώλεια της θείας μου, αδελφής του πατέρα μου, στην οποία είχα αδυναμία. Είναι μια απώλεια που μου στοίχισε πολύ γιατί ήταν αιφνίδια. Έμεινε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, μόνη της, χωρίς εμάς δίπλα της, εξαιτίας της πανδημίας και δεν προλάβαμε ούτε να τη χαιρετήσουμε. Δύσκολο συναίσθημα, που δεν φεύγει από μέσα σου" απάντησε η Δήμητρα Σιγάλα.

Η γέννηση των ανιψιών της από την άλλη, είναι κάτι που θα ήθελε να ξεχάσει ποτέ:

"Δεν θα ήθελα να ξεχάσω ποτέ τη γέννηση των δύο ανιψιών μου, της Αλεξάνδρας και της Ζακλίν, με μια λίγο μεγαλύτερη αδυναμία στην πρώτη, η οποία είναι και η βαφτισιμιά μου. Είναι κόρες του αδελφού μου, του Γιάννη".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα