Follow us

Ράνια Τζίμα: Έχω ψέξει πολλές φορές τον εαυτό μου "Εκεί γιατί δεν μίλησες; Γιατί το κατάπιες;"

Η Ράνια Τζίμα απαντά για τις ταμπέλες "αυστηρή" και "επαναστάτρια"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Ράνια Τζίμα ήταν καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στο πλατό της εκπομπής "Πάμε Δανάη”.

Η άνκοργουμαν του Mega μίλησε στη παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού και στον Άρη Καβατζίκη για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η Ράνια Τζίμα δεν θεωρεί ότι είναι αυστηρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων: "Κάνω την αυτοκριτική μου κάθε μέρα, βεβαίως έχω βρει λάθη μου καθημερινά αλλά δεν νομίζω ότι έχω αδικήσει κανέναν από τους συνομιλητές μου. Μήπως για πολλά χρόνια ήμασταν πολύ εποικείς και ανεκτικοί και τώρα ξαφνικά το να γίνονται κανονικές ερωτήσεις μας φαίνεται κάτι φοβερό; Δεν νομίζω, ο κόσμος έχει κάποιες απαιτήσεις και πρέπει να έχει και από εμάς κάποιες απαιτήσεις. Έχω βρει λάθη μου σε διατυπώσεις, σε διαχείριση θεμάτων στην εσωτερική τους ισορροπία. Αλλά περισσότερο αυστηρή απ' ό,τι έπρεπε δεν έχω υπάρξει”.

Η Ράνια Τζίμα έχει χαρακτηριστεί "επαναστάτρια” στα social media: "Δεν είμαι πάντως. Αισθάνομαι ότι είμαι συντηρητική. Υποχωρώ πάρα πολύ σε πολλά πράγματα. Πολλές φορές έχω ψέξει τον εαυτό μου "Εκεί γιατί δεν μίλησες; Γιατί το κατάπιες; Γιατί δεν διεκδίκησες;”. Δεν θέλω να χαλάσω την ψευδαίσθηση αλλά δεν είμαι επαναστάτρια, δεν κάνω επαναστάσεις γενικώς, είμαι προσεκτική, φοβάμαι και δεν μου αρέσουν τα ρίσκα”.

Η Ράνια Τζίμα έχει μιλήσει στο παρελθόν για την απώλεια της μητέρας της: "Το είπα δημόσια γιατί ο κόσμος μπορεί να νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε αλεγκρία. Μου λείπει πάρα πολύ. Αυτές τις ημέρες βέβαια το σκέφτομαι, είχαμε μία συνήθεια να στολίζω το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις φίλες μου, κάτι που το είχε ξεκινήσει η μαμά μου, το έκανα εικόνα. Είναι το ίδιο για όλους μας, το παθαίνουμε όλοι. Οι δημοσιογράφοι είμαστε και εμείς άνθρωποι".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα