Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: "Έχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά Θοδωρή"

Η απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον Θοδωρή Αθερίδη

Ύστερα από τις δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι, λέγοντας πως είναι φίλοι και πως χαίρεται πολύ με αυτή την επιστροφή ένα ντόμινο δηλώσεων έχει προκύψει μεταξύ του ίδιου και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε υποστηρίξει μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού ότι "πειράχτηκαν ευαίσθητες χορδές" σε εκείνον αφού στην περίπτωση της κακοποίησης της Μαρίας Μπεκατώρου ο ηθοποιός είχε στηρίξει φανερά την Ολυμπιονίκη ενώ στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη όχι. Από την άλλη ο Θοδωρής Αθερίδης όταν έμαθε για τις δηλώσεις αυτές απάντησε ότι : "Δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα που δεν έχω ακούσει. Η Πηνελόπη αποκλείεται να είπε κακά πράγματα για μένα . Είναι ένα κορίτσι που με αγαπάει".

Διαβάστε Επίσης

Έτσι, η ηθοποιός απάντησε εκ νέου στον Θοδωρή Αθερίδη μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή στον "Pride 98,6" λέγοντας : "Προς τιμήν του, έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με εμένα, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Κι εγώ πιστεύω ότι θα περνάγαμε πολύ ωραία, αν συνεργαζόμασταν και όταν συνεργαζόμασταν. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να μην πω ότι στις προηγούμενες δηλώσεις του είχε πει ότι αγαπιόμαστε και είμαστε φίλοι.Έχουμε συναντηθεί μόνο μία φορά Θοδωρή. Πολύ ευχαρίστως να συναντηθούμε κι άλλες, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να το κουβεντιάσουμε και από κοντά και να εστιάσουμε κυρίως στους ανθρώπους που βάλλονται και όχι στο ταλέντο κανενός συναδέλφου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα