Follow us

Σταρ Ελλάς 2010: Το λαμπερό show και η μεγάλη νικήτρια

Στις 9 το βράδυ της Τετάρτης ξεκίνησε ο 21ος Διαγωνισμός Ομορφιάς του ANT1. Οι 23 υποψήφιες έκαναν, όπως συνηθίζεται, δύο εμφανίσεις: Μια με τουαλέτες, όπου κάθε κοπέλα φόρεσε δημιουργία ενός διαφορετικού Έλληνα σχεδιαστή, και μια με μαγιό.

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Άννα Πρέλεβιτς

Ο Ελληνοαυστραλός πρωταγωνιστής του «Kings of Mykonos» Νικ Γιαννόπουλος, η ηθοποιός Ιζαμπέλα Κογεβίνα, ο make up artist Γιάννης Μιχαηλίδης, ο φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, η νικήτρια του «Next Top Model» Σεράινα Καζαμία, ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος και η παρτενέρ του από το «Dancing With the Stars» Μαρία Αντιμισάρη ήταν τα επτά μέλη της κριτικής επιτροπής. Φυσικά, παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ φόρεσε εντυπωσιακές δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να επιδείξει και τις χορευτικές της ικανότητες, πλαισιωμένη από μπαλέτο.

Ο νικητής του «X-Factor II», Σταύρος Μιχαλακάκος, ήταν ο πρώτος από τους καλεσμένους καλλιτέχνες που ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρες το Nησί». Ακολούθησαν οι «48 Ώρες», ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι σέξι εμφανίσεις της Κατερίνας Στικούδη και της Ελένης Φουρέιρα, με τους Nevma και το Θηρίο αντίστοιχα.

Μετά την ανάδειξη των φιναλίστ, σειρά είχε η γνωστή «δοκιμασία» των ερωτήσεων από την κριτική επιτροπή. Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν λίγο αργότερα, με τις περσινές νικήτριες να κάνουν τη στέψη.

Οι νικήτριες του φετινού Διαγωνισμού:


Μις Τουρισμός: Αριθμός «14», Βαλεντίνα Μαγαλιού
Αναπληρωματική Μις Γιανγκ: Αριθμός «4», Αναστασία Σιδηροπούλου
Αναπληρωματική Μις Ελλάς: Αριθμός «17», Ελεωνόρα Μπρετζ
Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς: Αριθμός «22», Μαρία Τσαγκαράκη

Μις Γιανγκ: Αριθμός «5», Μελίνα Συρίη
Μις Ελλάς: Αριθμός «10», Μαντώ Γαστεράτου

Σταρ Ελλάς: Αριθμός «19», Άννα Πρέλεβιτς

Η μεγάλη νικήτρια, Άννα Πρέλεβιτς, είναι γεννημένη στις 28 Απριλίου του 1990, έχει σπουδάσει «Media Communication» και έχει ύψος 1,82.

Άξιζε η Άννα Πρέλεβιτς τον τίτλο;

Άννα Πρέλεβιτς

Αναστασία Σιδηροπούλου

Βαλεντίνα Μαγαλιού

banner

Ελεωνόρα Μπρετζ

Μαντώ Γαστεράτου

Μαρία Τσαγκαράκη

banner

Μελίνα Συρίη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα