Follow us

Γιάννης Λουκάκος: «Έκανα πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος. Ο Κουτσόπουλος κατέβαζε χάπια για να αντέξει στην κουζίνα μου»

Ο Γιάννης Λουκάκος δεν φοβάται να παραδεχθεί πως υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητικός στο παρελθόν!  

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Γιάννης Λουκάκος

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο γνωστός σεφ είπε: «Έχω κάνει πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος, βλέποντας τα σκεπτόμενος ή εξελισσόμενος μέσα στα χρόνια. Μπορεί να έχει τύχει να βάλω μία φωνή εκεί που δεν έπρεπε, να έχω μιλήσει με άσχημο τρόπο ενώ δεν έπρεπε, μπορεί να έχει τύχει να εκσφενδονίσω κάποιο πράγμα προς κάποια κατεύθυνση, όχι σε άνθρωπο, γιατί εγώ εκείνη την ώρα δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα δικά μου νεύρα και τον δικό μου εσωτερικό κόσμο».

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως και ο ίδιος έχει δεχθεί ακραίες συμπεριφορές από πιο έμπειρους σεφ: «Μου έχει πετάξει σεφ φαγητό στη μούρη. Έχω βάλει το πιάτο, δεν του άρεσε, το έκανε προς τα πίσω και μου ήρθε όλο πάνω μου. Έσκυψα το κεφάλι και δεν είπα τίποτα. Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είμαι δεν θα το έκανα ποτέ».

Σχετικά με το MasterChef, ο Γιάννης Λουκάκος σχολίασε: «Το MasterChef είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν και πρέπει να το αξιολογούμε σε αυτό το πλαίσιο» και για το στοιχείο του reality συμπλήρωσε: «Το έχω ακούσει έντονα, δεν μπορώ να πω ότι το βλέπω πολύ έντονα. Και σε εμάς υπήρχε ριάλιτι αλλά ενδεχομένως λίγο πιο περιορισμένο. Σαφώς και θα πήγαινα και θα πάω ως guest, νομίζω θα ήταν μία ευχάριστη εμπειρία».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αποκαλύπτοντας: «Ο Λεωνίδας έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι αρκετά αλέγκρος κι αυτό φαίνεται. Έχει κάνει τα πρώτα του βήματα κοντά μου, στις δικές μου κουζίνες. Έχω μια γνωριμία μαζί του πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας μάγειρας στα πρώτα του βήματα, είχε δουλέψει σε κάποια εστιατόρια με όχι και τόσο καλή ποιότητα και ήταν το πρώτο βήμα που έκανε, ήταν ενθουσιασμένος. Δεν είχε όμως τα απαραίτητα εφόδια για να αντεπεξέλθει αμέσως στις απαιτήσεις όλου αυτού του πράγματος. Το λέει και ο ίδιος πόσα χάπια κατέβαζε μέσα στη μέρα για να αντέξει το στομάχι του. Του φάνταζαν τότε υπερβολικές οι απαιτήσεις που έθετα για τα στάνταρ της κουζίνας. Φυσικά μέσα στην πορεία του χρόνου και μπόρεσε να αντεπεξέλθει και δημιούργησε τα δικά του στάνταρ που απαιτεί από τους δικούς του μάγειρες».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ WEBTV

MasterChef| Η μπριγάδα που φτάνει πιο κοντά στο Silver έπαθλο

"Δεν ξέρω αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν διεκδικούσα εγώ την αρχηγία. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κοντράρουμε κάποια πιάτα"

23 Απρ 2024 00:00